Kropeczka2630
Moderator
DopisujęCzuję się pominięta![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DopisujęCzuję się pominięta![]()
Ja też byłam i zapłaciłam ponad 800zlJa dzisiaj byłam na badaniach krwi tych wszystkich z 1 trymestru 12 próbówek krwi szok![]()
a nie chciałaś pójść byle gdzie na NFZ aby tylko te badania porobić za free? Ja tak zrobiłam zarówno w poprzedniej jak i teraźniejszej ciąży. Zawsze to prawie tysiąc w kieszeniJa też byłam i zapłaciłam ponad 800zl
Zadzwoń jeszcze raz i powiedz że jesteś w ciąży. Muszą Cie przyjąć maksymalnie w ciągu 7 dni.Jestem umówiona do Kardiologa ale dopiero na 14.02 tylko, że jak nic nie robię puls jest normalny 50-70 gorzej jak zaczynam się ruszać![]()
120 to wynik w normie
Ja też muszę kontrolować cisnienie, miałam pow. 140, ale zaczyna spadać.. to chyba było długotrwały stre
Mówisz że tak jest? Dobrze by było, przedzwonię w poniedziałek, dziękiZadzwoń jeszcze raz i powiedz że jesteś w ciąży. Muszą Cie przyjąć maksymalnie w ciągu 7 dni.
Tak. Tylko nie daj się zbyć, to są Twoje prawaMówisz że tak jest? Dobrze by było, przedzwonię w poniedziałek, dzięki![]()
Ponoć za mdłości odpowiada progesteron. Jeśli jest go sporo to występują mdłości. A wiadomo, że progesteron w kwestii ciąży jest bardzo ważny.Co to w ogóle za teoria. Mdłości nie mają nic wspólnego z tym, czy dziecko się dobrze czy źle rozwija
.
A jaki masz puls?Ja też się szybko męczę i puls mi skacze a w zeszły pon miałam EKG i wszystko w porządku![]()
Ja miałam z pakietu medicover z pracy, więc za darmo, ale w pierwszej ciąży też tyle wydałamJa też byłam i zapłaciłam ponad 800zl