dwaplusdwa
Zaciekawiona BB
Tak i są bardzo realistyczneCzy wam też się takie dziwne sny śnią?

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak i są bardzo realistyczneCzy wam też się takie dziwne sny śnią?
Ja się przestawiłam głównie na wodęJa gdzieś czytałam że można miętę a w innym miejscu żeby unikać, w sumie to już sama nie wiem co mogę a czego nie![]()
Kawę piję 1 dziennie z ekspresu z mlekiem (wcześniej 2), a czarną herbatę z miodem i cytryną co 2 dni. Czasem jeszcze piję napar z imbiru i rooibosa.Dziewczyny jak to jest u Was, te które codziennie piły kawę i herbatę z cytryną, jak jest teraz, ograniczyłyście? Czy nie wariujecie i pijecie bez zmian tak samo jak i przed ciążą?
Tak samo, chociaż okazjonalnie pojedyncza kawę lub herbatę wypijeJa się przestawiłam głównie na wodę![]()
Lubię ale nam refluks odpadaJa gdzieś czytałam że można miętę a w innym miejscu żeby unikać, w sumie to już sama nie wiem co mogę a czego nie![]()
A mnie po wodzie mdliJa się przestawiłam głównie na wodę![]()
Odrzuca mnie od kawy chociaż piłam dla smaku kilka z mlekiem w ciągu dnia. U mnie pierwszy objaw ciąży to senność. No muszę drzemkę machnąć chociaż godzinkę bo inaczej nie żyjeWidzę, że kawy pijecie bardzo mało, z mlekiem albo w ogóle. Nie chodzicie ospałe przez cały dzień? Bo ja mam właśnie taki problem i w drugiej części dnia w pracy muszę się pilnować żeby nie zasnąć…![]()