NattNatt
Fanka BB :)
Ja też nie jestem w stanie pić wody czy gazowana czy niegazowana napiję się i od razuA mnie po wodzie mdlijem bardzo mało, wmuszam w siebie i jak zawsze piłam wodę tak teraz od razu mnie muli
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też nie jestem w stanie pić wody czy gazowana czy niegazowana napiję się i od razuA mnie po wodzie mdlijem bardzo mało, wmuszam w siebie i jak zawsze piłam wodę tak teraz od razu mnie muli
![]()
Też kiedyś sprawdzałam w senniku znaczenie snów, ale raczej z ciekawości niezbyt wierząc w ich sprawczość.mnie nawet nie tyle co dziwne sny się śnią ale takie których sprawdzam znaczenie w senniku i czasami wprowadza to niepokój. A że w sennik wierzę i w poprzednich dwóch ciążach które się poronieniem skończymy śniły mi się „dziwne” rzeczy to się trochę boje…
jutro wieczorem więc już jestem cała w stresieTeż kiedyś sprawdzałam w senniku znaczenie snów, ale raczej z ciekawości niezbyt wierząc w ich sprawczość.
Tym razem wszystko będzie dobrze, a podobne sny to zbieg okoliczności
Kiedy jakieś usg? Na jakim etapie jesteś?
Nie lubię tego ale nie widzę opcji „mam tak samo trzymajmy się razem” co pijesz? Bo u mnie jeszcze była faza na sok pomarańczowy ale chyba mi przeszłoJa też nie jestem w stanie pić wody czy gazowana czy niegazowana napiję się i od razu![]()
Ja np herbaty i soki owocowe. Były u mnie Kubusie ale niestety obrzydly mi jak mlekoNie lubię tego ale nie widzę opcji „mam tak samo trzymajmy się razem” co pijesz? Bo u mnie jeszcze była faza na sok pomarańczowy ale chyba mi przeszło![]()
Na mleko miałam ochotę z płatkami cynamonowymi. Zrobiłam i ochota przeszła. I tak ze wszystkim. Coś bym zjadła/ wypiła zaczynam konsumpcję i bleee. Może to stres przed jutrzejszą wizytą ale ja stres zawsze zajadałam a teraz mam kapcia w gębie jak na kacu gigancieJa np herbaty i soki owocowe. Były u mnie Kubusie ale niestety obrzydly mi jak mleko![]()