reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Cześć dziewczyny ☺️ Mam nadzieję, że za szybko się nie witam, ale wygląda na to, że i ja zostanę październikową mamą 😁 Byłam już na wrześniówkach 2021, teraz czas na drugą rundę 🙈 29.01 stycznia beta 742 a dwa dni później już 3196, przyrost prawie 400%, czy któraś z was miała taki duży przyrost? Strasznie sobie wkręciłam, że to bliźniaki i jestem lekko przerażona.. na usg widoczny był 1 pęcherzyk

reklama
Cześć dziewczyny ☺️ Mam nadzieję, że za szybko się nie witam, ale wygląda na to, że i ja zostanę październikową mamą 😁 Byłam już na wrześniówkach 2021, teraz czas na drugą rundę 🙈 29.01 stycznia beta 742 a dwa dni później już 3196, przyrost prawie 400%, czy któraś z was miała taki duży przyrost? Strasznie sobie wkręciłam, że to bliźniaki i jestem lekko przerażona.. na usg widoczny był 1 pęcherzyk
Witamy ☺️
Ja niestety nie mam doświadczenia jeśli chodzi o betę więc nie wiele mogę w tej kwestii powiedzieć 🫣
Na kiedy masz termin z om? Masz już zaplanowaną wizytę u lekarza?

hej na kiedy masz termin ? Żeby się wpisać na pierwszą stronę . No przyrost faktycznie mega wysoki , na ten moment i tak chyba nie da się jednoznacznie stwierdzić czy będą bliźniaki czy nie . A co mówi lekarz ? ☺️

Witamy ☺️
Ja niestety nie mam doświadczenia jeśli chodzi o betę więc nie wiele mogę w tej kwestii powiedzieć 🫣
Na kiedy masz termin z om? Masz już zaplanowaną wizytę u lekarza?
Z ostatniej miesiączki 7 październik, mam długie cykle, ale wydaje mi się, że ciąża jest starsza,bo jakaś duża ta beta jak na ten dzień cyklu 🤔 Mam wizytę 21 lutego, czekam na dzisiejszy przyrost bety i sprobuję dostać się wcześniej o ile beta będzie na tyle wysoka zeby coś zobaczyć 🙈

hej na kiedy masz termin ? Żeby się wpisać na pierwszą stronę . No przyrost faktycznie mega wysoki , na ten moment i tak chyba nie da się jednoznacznie stwierdzić czy będą bliźniaki czy nie . A co mówi lekarz ? ☺️
Wstępnie 7 październik ☺️ Lekarz nic nie mówił, bo na wizycie byłam dzień po pierwszej becie i widoczny był jeden pęcherzyk 😅

Wstępnie 7 październik ☺️ Lekarz nic nie mówił, bo na wizycie byłam dzień po pierwszej becie i widoczny był jeden pęcherzyk 😅
Może drugi się schował 🫣
Ja bym chciała bliźniaki 🫣 ale będę się cieszyć jak chociaż jedno dziecko z tego będzie ☺️

Co do grupy prywatnej uważam, że to dużo dużo za wcześnie, jest nas bardzo malutko, dziewczyny jeszcze stopniowo zaczną dołączać, sama zastanawiałam się czy już się ujawnić czy dopiero po ❤️

reklama
Może drugi się schował 🫣
Ja bym chciała bliźniaki 🫣 ale będę się cieszyć jak chociaż jedno dziecko z tego będzie ☺️
Mam już 3 letniego synka, więc wolałabym zeby okazało się jednak, że to pojedyncza, ale życie zdecyduje 🫣 Natomiast Tobie życzę podwójnego szczęścia 🥰 To Twoja pierwsza ciąża?

Do góry