Izz96
Fanka BB :)
Ja też idę jutro, kciuki się przydadzą

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też idę jutro, kciuki się przydadzą
Też jutro idęJa też idę jutro, kciuki się przydadzą![]()
Będziesz miała całą armie kciukówTeż jutro idęproszę również o mocne kciuki
![]()
Mam identycznie i do tego cały dzień kluje mnie jakby lewy jajnik, lewa strona w boku, nawet nie umiem tego określićDziewczyny czy to normalne, mam wrażenie jakbym miała tampon wsadzony do środka i chciałby wypaść, takie rozpychanie... dziwne uczucie miała takie coś któraś z Was?
To mnie tylko to, nie pamiętam żebym miała takie dziwne uczucie... klucie w jednym jajniku miałam o było wszystko ok.Mam identycznie i do tego cały dzień kluje mnie jakby lewy jajnik, lewa strona w boku, nawet nie umiem tego określić![]()
ja nie noszę tamponówDziewczyny czy to normalne, mam wrażenie jakbym miała tampon wsadzony do środka i chciałby wypaść, takie rozpychanie... dziwne uczucie miała takie coś któraś z Was?
Ja w donoszonej ciąży byłam 5 lat temu wiec tego tak nie pamiętam, pamiętam kucie w jajniki bo bałam sie CP ale było wszystko ok, takie rozpychanie jakby coś puchło w środku ciężko to określić, no nic muszę zaczekać do 10 do wizyty...ja nie noszę tamponów, ale jeśli dobrze sobie wyobrażam co opisujesz, to w poprzedniej ciąży jak i teraz miałam kłucie w pochwie, jakieś takie dziwne mrowienia i ciągnięcia...Raczej bym się nie przejmowała o ile to nie jest pieczenie i nie będziesz miała upławów.