Ja bym też bardziej skupiła się na mężu, rozmowach z nim bo dwa seksy więcej do niedzieli i ta szansa na ciążę byłaby dość dużaJeśli ostatnie sexy były w poniedziałek i owulacja w środę to plemniki mogły przetrwać te dwa dni. Wg mnie jeszcze szansa jest. U mnie szczyt progesteronu przez ostatnie pół roku to był 11.5 więc bez szału ale patrzyłam dziś na wyniki z poprzedniej ciąży i właśnie taką miał wartość przy beta HCG 38. Nic mnie nie kosztuje w piątek zbadać proga i bete tzn kosztuje 78zlDla własnej ciekawości chce sprawdzić do jakiej wartości urośnie progesteron. Wiem że raczej nie będzie z tego ciąży ale jak to mówią póki nie ma okresu jest nadzieja
![]()
reklama
MamaR
Fanka BB :)
ZdecydowanieJa bym też bardziej skupiła się na mężu, rozmowach z nim bo dwa seksy więcej do niedzieli i ta szansa na ciążę byłaby dość duża![]()
penguinlicious
Moderator
@MamaR bo ja się już chyba trochę zgubiłam. Twój dzisiejszy prog wskazywałby na owulację jakoś w okolicy niedzieli. Ostatnie seksy były w zeszły poniedziałek. No to… szanse są raczej rzeczywiście niewielkie, tak jak pisze Myszka. Rozumiem nadzieję, trzymam kciuki i w ogóle. No ale większy sens ma zbadanie proga dopiero w poniedziałek, jak już tutaj ktoś pisał. A robienie bety w piątek już w ogóle nie ma sensu.
Ostatnia edycja:
penguinlicious
Moderator
A dlaczego On ogólnie unika? Chodzi cały czas o tą niepewność czy chce czy nie?ZdecydowanieCzasu nie cofnę , wykazuje poprawę bo następny cykl liczę że będzie stymulowany i póki co mówi że się bardziej postara. Jutro ostatni dzień pracuje i będę mieć urlop do marca więc będzie więcej czasu i okazji bo dzieci będą w przedszkolu
![]()
sam początek, beta była coś koło 13W którym tygodniu poroniłaś?
P
paola121214
Gość
Kurcze mnie jajnik boli .
Idealnie mam śluz płodny czyli białko jajka kurzego a zastrzyk za 2 dni dopiero.
Więc owulacja za 3-4dni .
Wtedy będzie sachara u mnie.
I bądź tu Mądrym.
Z tym wszystkim
Idealnie mam śluz płodny czyli białko jajka kurzego a zastrzyk za 2 dni dopiero.
Więc owulacja za 3-4dni .
Wtedy będzie sachara u mnie.
I bądź tu Mądrym.
Z tym wszystkim
reklama
MyszkaMiki30
Fanka BB :)
ale po czym ty stwierdzasz, że w środę miałaś owulację? Skoro progesteron jasno wskazuje, że jeszcze w sobotę jej nie było?Jeśli ostatnie sexy były w poniedziałek i owulacja w środę to plemniki mogły przetrwać te dwa dni. Wg mnie jeszcze szansa jest. U mnie szczyt progesteronu przez ostatnie pół roku to był 11.5 więc bez szału ale patrzyłam dziś na wyniki z poprzedniej ciąży i właśnie taką miał wartość przy beta HCG 38. Nic mnie nie kosztuje w piątek zbadać proga i bete tzn kosztuje 78zlDla własnej ciekawości chce sprawdzić do jakiej wartości urośnie progesteron. Wiem że raczej nie będzie z tego ciąży ale jak to mówią póki nie ma okresu jest nadzieja
![]()
Podziel się: