Karolinak89
Fanka BB :)
Czyli wirus jednakZatestowałam.. nie mam silnej woli. Jedna krecha, czekam na okres.![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czyli wirus jednakZatestowałam.. nie mam silnej woli. Jedna krecha, czekam na okres.![]()
Może będziesz miała późną owu tak jak ja w tym cykluA ja sikam na testy owu i mnie w konia chyba robią bo dziś 16 DC a piku nadal brakśluz płodny był przed 2 dni i dziś już go nie ma
Ja też w tym cyklu nie wyłapałam piku. Seksy regularne, co 2/3 dni lub codziennieA ja sikam na testy owu i mnie w konia chyba robią bo dziś 16 DC a piku nadal brakśluz płodny był przed 2 dni i dziś już go nie ma
Zazwyczaj 30/32 DCMoże będziesz miała późną owu tak jak ja w tym cyklua jak długie masz cykle ?
To my też pomimo tych testów wspolzyjemy codziennie lub co drugi dzień i zobaczymy co będzie. Chętnie bym proga zrobiła tylko się zastanawiam kiedyJa też w tym cyklu nie wyłapałam piku. Seksy regularne, co 2/3 dni lub codziennie. Okres planowo ma być w czwartek, choć po poronieniu lekarz mówił że pierwszych kilka może być nieregularnie. Kusiło mnie zbadać proga, ale chyba boje się rozczarowania i wolę czekać do tego czwartku
A Ty w którym miałaś?Może będziesz miała późną owu tak jak ja w tym cyklua jak długie masz cykle ?
19 dc robiłam test owu żeby zobaczyć czy będzie pasowało z monitoringiem który miałam dzień wcześniej i wyszedł test z bardzo mocnym pikem a też już nie miałam nadziei na owulacje w tym cyklu bo robiłam testy od 12 dc i nie wychodziło
Tak, aplikacja wyliczyła mi okres na czwartek i tego się trzymam.To my też pomimo tych testów wspolzyjemy codziennie lub co drugi dzień i zobaczymy co będzie. Chętnie bym proga zrobiła tylko się zastanawiam kiedyczyli w czwartek testujesz?