reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
A ja sikam na testy owu i mnie w konia chyba robią bo dziś 16 DC a piku nadal brak🙈 śluz płodny był przed 2 dni i dziś już go nie ma

Załączniki

• Screenshot_20250214-100902.png
    Screenshot_20250214-100902.png
    104,8 KB · Wyświetleń: 71
A ja sikam na testy owu i mnie w konia chyba robią bo dziś 16 DC a piku nadal brak🙈 śluz płodny był przed 2 dni i dziś już go nie ma
Ja też w tym cyklu nie wyłapałam piku. Seksy regularne, co 2/3 dni lub codziennie 🙈. Okres planowo ma być w czwartek, choć po poronieniu lekarz mówił że pierwszych kilka może być nieregularnie. Kusiło mnie zbadać proga, ale chyba boje się rozczarowania i wolę czekać do tego czwartku

Ja też w tym cyklu nie wyłapałam piku. Seksy regularne, co 2/3 dni lub codziennie 🙈. Okres planowo ma być w czwartek, choć po poronieniu lekarz mówił że pierwszych kilka może być nieregularnie. Kusiło mnie zbadać proga, ale chyba boje się rozczarowania i wolę czekać do tego czwartku
To my też pomimo tych testów wspolzyjemy codziennie lub co drugi dzień i zobaczymy co będzie. Chętnie bym proga zrobiła tylko się zastanawiam kiedy🤔 czyli w czwartek testujesz?

To my też pomimo tych testów wspolzyjemy codziennie lub co drugi dzień i zobaczymy co będzie. Chętnie bym proga zrobiła tylko się zastanawiam kiedy🤔 czyli w czwartek testujesz?
Tak, aplikacja wyliczyła mi okres na czwartek i tego się trzymam.
Nie za bardzo umiem w te testy owulacyjne, mierzenia temperatur itp.
Choć to dopiero początek starań to już mam za sobą stratę w grudniu. Bardzo się boje powtórki.
Pragnienie dziecka jest ogromne, nigdy w życiu bym nie pomyślała że to dotknie właśnie mnie i że tyle kobiet przechodzi przez to samo

reklama
Do góry