reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

reklama
Gdyby się tak wczytać w internety, to nawet przyprawy curry i cynamonu w ciąży nie można jeść 🤭. Ja jem wszystko normalnie, oprócz surowych ryb i mięsa, niepasteryzowanych produktów, wędzonych na zimno itp. No i z bólem serca zrezygnowałam z kiełków.

Cześć :) Dwie kreski 23 stycznia. Maluszek ma ok 8mm, serce bije, a termin mam wyznaczony na 3.10.
Od dzieciństwa lekarze mówili mi, że przez mój PCOS, nieregularne miesiączki, będę miała problem z zajściem w ciążę. Postanowiliśmy z partnerem zacząć starać się od tego roku i co?? od razu się udało.
Mój mały cud <3 oby wszystko się udało.
Gratulacje ❤️ i witamy na mamusiach 😁

Jeju dziewczyny ja tak ciągle czytam o tych waszych rosnących maluchach, serduszkach a sama jeszcze dwaaaa tygodnie czekam🤦 Ale super, cieszę się, że u Was jest wszystko dobrze ❤️
Tymczasem ja na diecie, od 1,5 tygodnia nie włożyłam do paszczy nic słodkiego i niezdrowego, chodzę na spacery jak po**bana😂 moim największym przewinieniem był waniliowy skyr i co, na wadze co chwila minimalnie więcej 😡 a nie mogę przytyć bo już ważę dużo
Życzę wytrwałości. Jak coś to jestem z Tobą w diecie i wspieram.

Rozumiem doskonale, ja wczoraj przez cały wieczór analizowałam składy suplementow czy przypadkiem czegoś za dużo nie biorę, niby lekarz kazała ale w kilku preparatach np kwas foliowy się powtarza i łącznie biorę go 1200 i zaczęłam świrować po czym przypomniałam sobie historię jednej babki która dowiedziała się, że jest w ciąży w 22 tygodniu i urodziła zdrowe dziecko a myślę że na bank nie brała żadnych preparatów ciążowych ani nie trzymała diety ciężarnej.
Także tak 🤡
Prawda jest taka, że my za dużo analizujemy i zamartwiamy się 🤡

Cześć :) Dwie kreski 23 stycznia. Maluszek ma ok 8mm, serce bije, a termin mam wyznaczony na 3.10.
Od dzieciństwa lekarze mówili mi, że przez mój PCOS, nieregularne miesiączki, będę miała problem z zajściem w ciążę. Postanowiliśmy z partnerem zacząć starać się od tego roku i co?? od razu się udało.
Mój mały cud <3 oby wszystko się udało.
Los bywa przewrotny 🫢🙈 Witamy 🥰

reklama
Mnie się w ogóle nie chce jeść. Łapie się na tym, że jak brałam metforminę to jadłam regularnie, a teraz tak samo jak przed braniem. Czyli mało co i mało kiedy 😅

Do góry