Zlotowlosa123
Fanka BB :)
U nas będzie dokładnie taka różnica wieku jak się już maluszek się urodzi2 lata i 4 miechy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas będzie dokładnie taka różnica wieku jak się już maluszek się urodzi2 lata i 4 miechy
U mnie najmłodsze 6 i 3 aktualnie, ale w drugiej połowie to będzie 4 i 7W tym roku w drugiej połowie roku 15,13,5,3...
O matko to masz wesołoMoja pierwsza córcia miała rok jak zaszłam w drugą ciążę, syn miał rok i 8 miesięcy. Najmłodsza jest najstarszajak będzie maluszek, a i tak myślę jak to będzie z 3 maluchami
. Chociaż starsze w szkołach, maluchy w przedszkolach, a ja z maluszkiem. Tzn jeśli wszystko będzie dobrze, bo przecież jeszcze serduszka nie było.
A u Ciebie miedzy najmłodszymi ile?
No jeśli potrzebuje kwaśnych żelków to kim jestem żeby mu odmawiaćMoja siostra z chłopakiem też bananów nie ruszyłami się wydaje, że to może organizm daje znać czego aktualnie potrzebuje
Córka 2018?U mnie najmłodsze 6 i 3 aktualnie, ale w drugiej połowie to będzie 4 i 7córa zaczyna szkole od wrzesnia
![]()
No właśnieNo jeśli potrzebuje kwaśnych żelków to kim jestem żeby mu odmawiać![]()
Tak, koniec rokuCórka 2018?
Moja najmłodsza też 2018 tylko z czerwca. Miała być lipcowa ale stwierdziła, że czerwiec bardziej jej się podobaTak, koniec roku![]()
właśnie wody pilnuje więc to raczej nie to , głodna też nie jestem , dosłownie przeszły mi mdłości i za 10 min zaczęła mnie boleć głowaMyślę, że tak. A jak z wodą u Ciebie? Może za mało wypiłaś?