reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

2 lata i 4 miechy
U nas będzie dokładnie taka różnica wieku jak się już maluszek się urodzi 😁 Teraz córka ma rok i 8 miesięcy 🙈 Trochę mnie to przeraża na chwile obecną i fakt, że w pierwszej ciąży się stresowałam noszeniem torby z zakupami lekkimi albo miski z praniem, a teraz na luzie dźwigam prawie 13kg dziecko każdego dnia, czasem dosypia mi na rękach w nocy 🙈

reklama
Moja pierwsza córcia miała rok jak zaszłam w drugą ciążę, syn miał rok i 8 miesięcy. Najmłodsza jest najstarsza 🤭jak będzie maluszek, a i tak myślę jak to będzie z 3 maluchami🤣. Chociaż starsze w szkołach, maluchy w przedszkolach, a ja z maluszkiem. Tzn jeśli wszystko będzie dobrze, bo przecież jeszcze serduszka nie było.
A u Ciebie miedzy najmłodszymi ile?
O matko to masz wesoło🙂
U mnie między 1 a 2 5 lat i między 2 a 3 3 lata. Także córka najstarsza miała równo 4 lata jak zaszłam w 2 ciążę więc te 2.5 to był maluszek jeszcze dla mnie jak zaszłam w 3🙂 a teraz jak wszystko dobrze pójdzie to między 3 a 4 będzie 7 lat

Mam pytanie może ktoras z was wie , jeżeli poinformowałam kierownika o ciąży i wsumie prawie wszyscy w pracy wiedzą ale nie przyniosłam zaświadczenia od lekarza bo powiedział że nie muszę mu przynosić , a mamy mieć wszyscy rozmowę w przyszłym tygodniu z dyrektorem regionalnym ( nieoficjalnie wiemy że chcą likwidować nasz oddział , firma ma 120 oddziałów ) i jeżeli zaczeliby jakąś rozmowę odnośnie ewentualnego wypowiedzenia czy przeniesienia na inny oddział to co powinnam w takiej sytuacji zorbic ? Czy bez tego zaświadczenia mogą mi naprzyklad dać we wtorek wypowiedzenie mimo tego że kierownik wie o ciąży , ale poinformowałam go słownie ?

reklama
Do góry