sisi.
Fanka BB :)
Oki mnie mój gin namawiał ale wyczułam że ok pappa chce zrobić bo ma refundowane i zarobi a nifty tak samo. Dzięki dziewczyny za odpowiedziTo samo powiedziała mi moja gin więc jej posłucham
Wiem, że będąc w ciąży, nawet jeśli pracodawca nie wie, nie może Cie pożegnać, jesli masz umowę o pracę. W sensie wręczyć może, ale nie będzie ono honorowane w chwili gdy nie wie, a Ty już masz stwierdzona ciążę, ale pracowałaś i nie miałaś obowiązku na wczesnym etapie mu mówić.Mam pytanie może ktoras z was wie , jeżeli poinformowałam kierownika o ciąży i wsumie prawie wszyscy w pracy wiedzą ale nie przyniosłam zaświadczenia od lekarza bo powiedział że nie muszę mu przynosić , a mamy mieć wszyscy rozmowę w przyszłym tygodniu z dyrektorem regionalnym ( nieoficjalnie wiemy że chcą likwidować nasz oddział , firma ma 120 oddziałów ) i jeżeli zaczeliby jakąś rozmowę odnośnie ewentualnego wypowiedzenia czy przeniesienia na inny oddział to co powinnam w takiej sytuacji zorbic ? Czy bez tego zaświadczenia mogą mi naprzyklad dać we wtorek wypowiedzenie mimo tego że kierownik wie o ciąży , ale poinformowałam go słownie ?