reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Ja powiedziałam że jestem w coazy jak szlam na pierwszą betę, z 40 osób było... I kaszleli jak gruźliki. Już mi kiedyś Pani też zrobiła tak. Że skoro Pani bada betę to jest Pani w ciazy i trzeba szanować bo to początek. Nikt nie pytał, odrazu mnie wyjela w diagnostyce z kolejki.
Już teraz muszę czekać. Ponad godzinę stoję 😵‍💫
Kurka po próbki przyjechali właśnie

reklama
Ja powiedziałam że jestem w coazy jak szlam na pierwszą betę, z 40 osób było... I kaszleli jak gruźliki. Już mi kiedyś Pani też zrobiła tak. Że skoro Pani bada betę to jest Pani w ciazy i trzeba szanować bo to początek. Nikt nie pytał, odrazu mnie wyjela w diagnostyce z kolejki.
U mnie jest informacja ze kobieta w ciąży ma pierwszeństwo, po prostu szlam na początek kolejki i mówiłam że jestem w ciąży i mam pierwszeństwo i wchodziłam, babki starsze zawsze mnie mierzyły wrogim spojrzeniem, ale co mi tam 😂

Jeszcze tak mi się nie zdarzyło, max 2 😂
U mnie w jeden dzień są same Babki w ciąży jak wybierasz „zarezerwuj termin dla kobiety w ciąży” 😂😂😂 wchodzę a tam do wyboru do koloru po wielkości brzucha sobie wybierz 😂 jedna była na krzywej cukrowej myślałam że bardzo zaawansowana jest a ona sam początek, jeszcze wcześniejsza ciąża od mojej a bym ją wpuściła gdyby nie była przede mną bo bledsza ode mnie była i ledwo się trzymała biedna.

reklama
Do góry