Tylko wiesz jak to jest, ciekawość i niepewnośćW dniu okresu z tego co wiem powinien być trzycyfrowy. Po Twoich wynikach można przypuszczać że taki będzie. Myślę że możesz odpuścić kolejne badanie bety.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko wiesz jak to jest, ciekawość i niepewnośćW dniu okresu z tego co wiem powinien być trzycyfrowy. Po Twoich wynikach można przypuszczać że taki będzie. Myślę że możesz odpuścić kolejne badanie bety.
Jak masz się denerwować to lepiej zrób. Ja też lecę właśnie do labu. Ale już nie robię bety.Tylko wiesz jak to jest, ciekawość i niepewnośća jeszcze ostatnia ciąża skończyła się poronieniem
![]()
Ty już po wizycie na pewno, mi to zejdzie pewnie jeszcze z 2-3 tyg, nie chce iść za wcześnie.Jak masz się denerwować to lepiej zrób. Ja też lecę właśnie do labu. Ale już nie robię bety.
Ja już po 2Ty już po wizycie na pewno, mi to zejdzie pewnie jeszcze z 2-3 tyg, nie chce iść za wcześnie.
Najpierw tylko trzeba się dodzwonić do lekarzy![]()
No mowie, ze w tyle jestemJa już po 2a trzecia w poniedziałek
![]()
Ty to taka dyrch KaszubkaJo, jô doch mògã bëc twòja białka
Tyle że jô móm knôpa, jô jem zeniala
Przeczytałam to głosem mojej prababciJo, jô doch mògã bëc twòja białka
Tyle że jô móm knôpa, jô jem zeniala
No a to dość istotne wg mnie, koleżanka miała na początku ciazy proga 9, gdyby nie leki od ginka, to mogłaby tej ciazy nie donosić.Jejku, czytam tak o badaniach progesteronu, które robicie i czuję się głupia mimo dwóch ciążrobiłam betę w każdej ciąży, ale progesteronem się nigdy nie zajmowałam, nikt nigdy też tego nie sugerował
Rozumiem to właśnie już teraz, będę musiała zwrócić uwagę przy kolejnych staraniach. Tak myślę, że może stąd były plamienia na początku drugiej ciąży...No a to dość istotne wg mnie, koleżanka miała na początku ciazy proga 9, gdyby nie leki od ginka, to mogłaby tej ciazy nie donosić.