reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październikowe mamy 2025 ♥️

Właśnie byłam z mężem w sklepie i straciłam przytomność 😯 pierwszy raz mi się tak w głowie kręciło , myślałam że chwilą i przejdzie oparłam się o niego bo staliśmy w kolejce i nagle upadłam .. wyniósł mnie na dwór i mi chwili już mi było lepiej . Ale się przestraszylam
Ale historia 😵‍💫 jak się czujesz teraz? Złapał Cię czy serio upadłaś? Nic Cię nie boli?

reklama
Boję się nie powiem, że nie🫣 ale staram się szukać pozytywów, jedynie co mnie pociesza ja mam większą różnice wieku chociaż to o niczym nie przesądza. Ostatnie cięcie miałam 2018, wcześniej 2015 i 2010
A byłaś już może u lekarza? Jestem ciekawa co powiedział na 4 cesarkę :) Ja dawno nie byłam, ale w sumie to chcieliśmy mie 3 dzieci, więc nigdy nie przyszło mi do głowy żeby zapytać czy dałoby jeszcze radę. Momentami teraz mam takie myśli czy w ogóle są szanse że próbować naturalnie 🫣

A byłaś już może u lekarza? Jestem ciekawa co powiedział na 4 cesarkę :) Ja dawno nie byłam, ale w sumie to chcieliśmy mie 3 dzieci, więc nigdy nie przyszło mi do głowy żeby zapytać czy dałoby jeszcze radę. Momentami teraz mam takie myśli czy w ogóle są szanse że próbować naturalnie 🫣
Wizytę mam dopiero 4 marca. Ale jak ostatnio byłam to powiedział, że jest do zrobienia, tylko tak jak u mnie trzeba zrobić tak żeby nie dopuścić do skurczy więc najpóźniej 36 tydzień

Widzę, że laczy nas więcej niż ok 1.5 roczne starszaki 😁 Ja też z okolicy Łodzi 😊Kogo w Łodzi polecasz na prenatalne? Ja w pierwszej ciąży byłam prywatnie u dr.Kozarzewskiego.
Ja robie je u dr Krzeszowskiego (w Salve na Szparagowej), ale on pracuje też w ICZMP. Koleżanki z okolic Łodzi z forum polecają też Dudarewicza, podobno świetny specjalista.

A teraz jak się czujesz ?
teraz już dobrze , napoczatku było mi strasznie gorąco musiałam ściągnąć kurtkę i miałam mroczki przed oczami . Czułam się taka jakby w środku roztrzęsiona i nogi z waty , mąż chciał iść do domu od razu ale mówię nie chodzimy się przejść muszę pooddychać , no i trzymał mnie i tak po 30 min już było lepiej , teraz spać mi się strasznie chce ale jest już okej . Ale normalnie nigdy tak nie miałam , w momencie mi się tak zaczęło kręcić w głowie i zaczęłam słyszeć takie jakby wszystko przygluszone, normalnie jak mnie wyniósł to miałam jakby zatkane uszy ,nie wiem czy ciśnienie czy co . Właśnie jedziemy do teściowej po ciśnieniomierz bede teraz sprawdzać , mąż już mi zaznaczył że nie idę w poniedziałek do pracy i mam iść do rodzinnego i powiedzieć że zemdlałam a wizytę u ginekologa mam w środę dopiero i nie czuje się na siłach iść do pracy

teraz już dobrze , napoczatku było mi strasznie gorąco musiałam ściągnąć kurtkę i miałam mroczki przed oczami . Czułam się taka jakby w środku roztrzęsiona i nogi z waty , mąż chciał iść do domu od razu ale mówię nie chodzimy się przejść muszę pooddychać , no i trzymał mnie i tak po 30 min już było lepiej , teraz spać mi się strasznie chce ale jest już okej . Ale normalnie nigdy tak nie miałam , w momencie mi się tak zaczęło kręcić w głowie i zaczęłam słyszeć takie jakby wszystko przygluszone, normalnie jak mnie wyniósł to miałam jakby zatkane uszy ,nie wiem czy ciśnienie czy co . Właśnie jedziemy do teściowej po ciśnieniomierz bede teraz sprawdzać , mąż już mi zaznaczył że nie idę w poniedziałek do pracy i mam iść do rodzinnego i powiedzieć że zemdlałam a wizytę u ginekologa mam w środę dopiero i nie czuje się na siłach iść do pracy
Dobrze mąż mówi

Witaj 😊 mnie czeka być może 3 cc, ale chciałabym właśnie naturalnie, muszę pogadać z ginkiem bo to On będzie zapewne robił cc lub odbierał poród.

reklama
Do góry