Smerfetka1212
Zaangażowana w BB
jakie bral suplementy czy leki??To dorzucam
Zobacz załącznik 1690305
Przed ostatnia procedura wszystkie były NIEPRAWIDŁOWY. Każdy parametr
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jakie bral suplementy czy leki??To dorzucam
Zobacz załącznik 1690305
Przed ostatnia procedura wszystkie były NIEPRAWIDŁOWY. Każdy parametr
Leki to tak jak pisałem tamoxifen i agapurin.jakie bral suplementy czy leki??
Mercedes wśród zarodków, musi być zdrowyMamy już info. Mamy 1 zarodek klasy 5.1.1pobrali materiał i na wynik czekamy do 19.03. Niestety ten drugi zregenerował
Oby tylko ten nasz szczęśliwiec okazał się zdrowy![]()
O zarodku takiej klasy nasza pani doktor mówiła, że to Mercedes wśród zarodkówMamy już info. Mamy 1 zarodek klasy 5.1.1pobrali materiał i na wynik czekamy do 19.03. Niestety ten drugi zdegenerował
Oby tylko ten nasz szczęśliwiec okazał się zdrowy![]()
Oh mam taką nadzieję, że zdrowy. Choć w głowie już oczywiście mam milion negatywnych scenariuszyMercedes wśród zarodków, musi być zdrowy. Teraz znowu czekanie...
No niestety, pewnych lęków nie unikniemy. Ja się teraz zastanawiam czy jakbym miała 1 to bym badała. Wiem że też czasami wychodzą jakieś mozaiki i te zarodki są odrzucane. A ponoć potrafią się w macicy naprawić.Oh mam taką nadzieję, że zdrowy. Choć w głowie już oczywiście mam milion negatywnych scenariuszy![]()
Miałam,nie teraz ale wcześniej i wszystko było ok. Nie wiem czy robienie cross match ma sens,skoro mamy zdrowe zarodkiBardzo mi przykro, że przez tyle trudności musisz przechodzićto takie niesprawiedliwe.
A miałaś histeroskopię z cd138 i cd56?
Też przez chwilę się zastanawiam czy dobrze robimy skoro jest tylko jeden ale już stwierdziłam że skoro bez emocji tak wcześniej postanowiliśmy to już niech tak zostanie.No niestety, pewnych lęków nie unikniemy. Ja się teraz zastanawiam czy jakbym miała 1 to bym badała. Wiem że też czasami wychodzą jakieś mozaiki i te zarodki są odrzucane. A ponoć potrafią się w macicy naprawić.
No ale twój jest najlepszej możliwej klasy więc jest bardzo duże prawdopodobieństwo, prawie pewność że będzie zdrowy.
A dlaczego badasz? Macie jakieś mutacje czy po prostu?
O immunologii pojęcia nie mam, ale to jest temat rzeka.. jak lekarz nie miał już pomysłów to odsyłał właśnie do immunologa.Miałam,nie teraz ale wcześniej i wszystko było ok. Nie wiem czy robienie cross match ma sens,skoro mamy zdrowe zarodkimam wrażenie,że doktor też już nie ma pomysłu
![]()