callina
Fanka BB :)
i ciążaU mnie raczej też, do tego w tamtym cyklu nie miałam śluzu typowo płodnego![]()

dajesz nadzieję

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
i ciążaU mnie raczej też, do tego w tamtym cyklu nie miałam śluzu typowo płodnego![]()
Pamiętaj, że te testy to też jakaś taniocha z Chin, więc mogą się nie wybarwiać jakoś supertak, tak, każda inaczej, ale zbieram info haha![]()
u mnie śluz płodny jakiś słaby w tym miesiącu..mniej rozciągliwy , ale straszne uczucie mokrości.
ból owulacyjny wczoraj największy, na testach jeszcze nie ma piku. zobaczymy wieczoremmam nadzieję, że to nie jest cykl bezowulacyjny
![]()
Dokładnie, a wyczekiwałam tego śluzu i nic, ciągle taki sami ciąża
dajesz nadzieję![]()
Cześć wraca powoli do stanu stabilnego.@paola121214 jak syn się czuje? Jak dajesz radę?
Dobrze, że z synkiem już lepiej. Odpocznijcie teraz.Cześć wraca powoli do stanu stabilnego.
Zrobiłam test dziś negatywny już jest .
Więc kończę miesiąc na minusie .
Spodziewalam się tego .
Najważniejsze że mój syn dobrze się czuje .
Jutro wracamy do domu chyba .
Gratuluję ciąż ja chyba marzec będę podglądać bo nie mam ochoty na starania.
Dużo zdrowia dla synaCześć wraca powoli do stanu stabilnego.
Spodziewalam się tego .
Zdrowia dla synka! Szkoda że się nie udało w tym cyklu. Nabierz sił i wracaj do nas pełna energiiCześć wraca powoli do stanu stabilnego.
Spodziewalam się tego .
Organizm potrzebuje trochę czasu do powrotu do formy. Ja tylko raz stosowałam antykoncepcję i miałam implant i bardzo źle na mnie wpływał. Krew się praktycznie cały czas lala , 7 dni okres 7 dni przerwy i znów powtórka. Do tego psychicznie kiepsko się czułam. Mówili że po pół roku się unormuje ale niestety nie i po 7 miesiącach go usunęłam. Tylko kasa niepotrzebnie poszła a tanie to nie było. Dlatego namawiam męża że skoro nie chce więcej dzieci to żeby poszedł na wazektomie ale tego też nie chce zrobićJa byłam dzisiaj wyniki odebrać z krwi. No te tabletki antykoncepcyjne mnie wykończyły (nie nie biorę już dawno).
Teraz zostają mi do zrobienia d-dimery (olałam to wcześniej).
Chryste ze skrajności w skrajność.
Powiem Wam,że teraz wiem czemu mój okres tak wygląda jak wygląda..