reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

💘 Lutowe kreski 💘

reklama
tak, tak, każda inaczej, ale zbieram info haha 😁
u mnie śluz płodny jakiś słaby w tym miesiącu..mniej rozciągliwy , ale straszne uczucie mokrości.
ból owulacyjny wczoraj największy, na testach jeszcze nie ma piku. zobaczymy wieczorem 🙈🤞mam nadzieję, że to nie jest cykl bezowulacyjny 🥹
Pamiętaj, że te testy to też jakaś taniocha z Chin, więc mogą się nie wybarwiać jakoś super 😉 U nas dostępne są jeszcze Horieny i co prawda części dziewczyn pasowały, ale raczej spotykałam się z opiniami, że słabo się wybarwiają i ciężko złapać peak.
Ja polecam jednak Domowe Laboratorium i easy@home z Amazona. Stosunek jakość:cena 👌🏻

@paola121214 jak syn się czuje? Jak dajesz radę?
Cześć wraca powoli do stanu stabilnego.
Zrobiłam test dziś negatywny już jest .
Więc kończę miesiąc na minusie .
Spodziewalam się tego .
Najważniejsze że mój syn dobrze się czuje .
Jutro wracamy do domu chyba .
Gratuluję ciąż ja chyba marzec będę podglądać bo nie mam ochoty na starania.

Spodziewalam się tego .
Dobrze, że z synkiem już lepiej. Odpocznijcie teraz.
Trzymaj się! 🫂 I zapraszam, jeśli tylko poczujesz się na siłach 😊

Spodziewalam się tego .
Dużo zdrowia dla syna ♥️

Ja byłam dzisiaj wyniki odebrać z krwi. No te tabletki antykoncepcyjne mnie wykończyły (nie nie biorę już dawno).

Teraz zostają mi do zrobienia d-dimery (olałam to wcześniej).
Chryste ze skrajności w skrajność 😐.

Powiem Wam,że teraz wiem czemu mój okres tak wygląda jak wygląda..

Spodziewalam się tego .
Zdrowia dla synka! Szkoda że się nie udało w tym cyklu. Nabierz sił i wracaj do nas pełna energii 🍀

reklama
Ja byłam dzisiaj wyniki odebrać z krwi. No te tabletki antykoncepcyjne mnie wykończyły (nie nie biorę już dawno).

Teraz zostają mi do zrobienia d-dimery (olałam to wcześniej).
Chryste ze skrajności w skrajność 😐.

Powiem Wam,że teraz wiem czemu mój okres tak wygląda jak wygląda..
Organizm potrzebuje trochę czasu do powrotu do formy. Ja tylko raz stosowałam antykoncepcję i miałam implant i bardzo źle na mnie wpływał. Krew się praktycznie cały czas lala , 7 dni okres 7 dni przerwy i znów powtórka. Do tego psychicznie kiepsko się czułam. Mówili że po pół roku się unormuje ale niestety nie i po 7 miesiącach go usunęłam. Tylko kasa niepotrzebnie poszła a tanie to nie było. Dlatego namawiam męża że skoro nie chce więcej dzieci to żeby poszedł na wazektomie ale tego też nie chce zrobić 🫣

Do góry