reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

reklama
oj prawda! ja w ogóle myślałam, że już nic nie wyjdzie, bo cały czas identyczne te testy, a tu nagle pik i znowu powrót na ten sam poziom intensywności co przed pikiem
No a u mnie robienie testów owulacyjnych wygląda mniej więcej tak 😅 i bądź tu mądry człowieku.jak niektóre wyglądają jakby zaraz miał być pik a ja owulację mam zazwyczaj w okolicach 18-19dc.czasem się zdarza nawet w 28dc. Drugi cykl już pije zioła ojca sroki i zaczęłam brać ovarin więc może trochę skrócą mi się te cykle.testy robię bo zostały mi 3 opakowania z zeszłego miesiąca ale nie sądzę żeby mi jakoś miały pomóc 😅

Załączniki

• IMG_20250305_152559.jpg
    IMG_20250305_152559.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 61
No a u mnie robienie testów owulacyjnych wygląda mniej więcej tak 😅 i bądź tu mądry człowieku.jak niektóre wyglądają jakby zaraz miał być pik a ja owulację mam zazwyczaj w okolicach 18-19dc.czasem się zdarza nawet w 28dc. Drugi cykl już pije zioła ojca sroki i zaczęłam brać ovarin więc może trochę skrócą mi się te cykle.testy robię bo zostały mi 3 opakowania z zeszłego miesiąca ale nie sądzę żeby mi jakoś miały pomóc 😅
O kurde, ale Cie w konia robią te testy 😮

O kurde, ale Cie w konia robią te testy 😮
No daj spokój 😅 myślałam że w poprzednim cyklu była masakra.ale wtedy były jasne,potem pik(ten fałszywy)potem jasne i potem ciemniejsze ale piku nie wyłapałm a owulacja była 😅 ale w tym to wgl hardcore 😅
Robię je z czystej ciekawości jak to będzie teraz wyglądało bo oczywiście bez monitoringu u mnie się nie obejdzie

reklama
Mi leci 17 miesiąc starań, już powinniśmy coś z mężem robić ale szczerze mówiąc zero zapału i entuzjazmu, także podziwiam was dziewczyny. U mnie tyle razy się nie udało, że mi się już nawet nie chce próbować
Kochana, nam już prawie 4 lata nie wychodzi. I przechodziłam przez ten czas przez różne etapy, w tym totalnego zwątpienia i bezsilności. Momentami zdawało mi się, że zostaje mi tylko pogodzić się z tym, że nigdy nie będziemy mieli nawet jednego dziecka. Ale wiele historii tutaj pokazuje, że nie można się poddawać! Czasem wystarczy sobie zrobić przerwę, trochę oderwać głowę od tematu, zmienić perspektywę. A potem wrócić ze zdwojoną siłą 💪🏻
Wiesz jaka jest u Was przyczyna niepowodzeń (wybacz, że nie pamiętam jeśli już pisałaś 🫣)?

Do góry