reklama
natalia16!
Fanka BB :)
I jak przebiegła ciąża? Z dzidzią wszystko wporzadku ?Najlepiej zapytać lekarza co sądzi na ten temat i czy macica jest w dobrym stanie. Ja zaszłam w ciążę po miesiącu od łyżeczkowania
Ferrel98
Rodzę za 3 tygodnieI jak przebiegła ciąża? Z dzidzią wszystko wporzadku ?
LiliankaKornelka
Moderator
ja miałam zabieg łyżeczkowania i lekarz kazał odczekać 3 cykle zanim będę próbować kolejny raz, zaszłam dokładnie w 3 cyklu i teraz bąbel ma już 1,5 rokuI jak przebiegła ciąża? Z dzidzią wszystko wporzadku ?

natalia16!
Dzięki troche mnie pocieszyłaśRodzę za 3 tygodniewszystko w porządku. U mnie był taki przypadek, że przy poronieniu macica nie chciała oczyścić się sama i zabieg dużo pomógł. Ale wiem że wiele kobiet na spokojnie oczyszczają się same w domu i nie ma problemu
Ja właśnie jestem w trakcie czyszczenia samoistnego w domu w czwartek wizyta u lekarza i mam nadzieje ze dostane zielone światło od razu
pietraczkaa
U mnie była taka sama sytuacjaNajlepiej zapytać lekarza co sądzi na ten temat i czy macica jest w dobrym stanie. Ja zaszłam w ciążę po miesiącu od łyżeczkowania

natalia16!
I jak wszystko wporzadku teraz z ciążą ?Jeśli Cię to pocieszy to u mnie Biochem w listopadzie a w styczniu kolejne 2 kreski![]()
Klemensa
Na razie tak, 11 tydzień leciI jak wszystko wporzadku teraz z ciążą ?![]()
reklama