Patii26
Fanka BB :)
Dzięki, przyda sięTo trzymam kciuki![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki, przyda sięTo trzymam kciuki![]()
I w jakiej cenie były ?Dokładnie to te
Niee, chociaż psa oszczędź!jak tak dalej pójdzie, to zjem starego, syna i psa sąsiadów. Mam jakiś wilczy głód![]()
Ja teżjak tak dalej pójdzie, to zjem starego, syna i psa sąsiadów. Mam jakiś wilczy głód![]()
Nie ma mowy, jak wszyscy to wszyscy. Stary patrzy na mnie podejrzliwie.Niee, chociaż psa oszczędź!
39zlI w jakiej cenie były ?
A przypadkiem ogórka kiszonego zjedz,to już odrazu że na bank mu się udało dobrze strzelićNie ma mowy, jak wszyscy to wszyscy. Stary patrzy na mnie podejrzliwie.
Oni są tacy śmieszni, że myślą, ze my już objawy ciąży byśmy miały![]()
Mój mąż parę dni temu mnie pytał z czym chcę kanapki, to powiedziałam, że z ogórkiem kiszonym (okazało się, że mieliśmy tylko korniszony), bo naszła mnie ochota, to od razu wypalił, że w ciąży jestemA przypadkiem ogórka kiszonego zjedz,to już odrazu że na bank mu się udało dobrze strzelić![]()