Justi1234
Fanka BB :)
Ja też widzę, może dopiero się rozkrecaTu może minimalnie widać, ale serio, mega ciężko to uchwycić.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też widzę, może dopiero się rozkrecaTu może minimalnie widać, ale serio, mega ciężko to uchwycić.
Wiemy, Ty tylko sikaj a my będziemy od nadzieiHeh, wiadomo że będę sikać dalej, ale kolejny najwcześniej jutro rano
Nie wiem, nie chcę sobie robić nadziei. Wiecie jak to jest.
Pisałam jakieś 3h temu, że mam jeszcze mnóstwoSiku z rana jak śmietana, czekamy do jutramasz patyki?
Ja też coś dostrzegamDobra, było zabawnie i wesoło przez chwilę, ale wróciła brutalna rzeczywistośćNie powiem, żebym była zaskoczona.
Bawi mnie ostatnie zdaniePisałam jakieś 3h temu, że mam jeszcze mnóstwoJakoś się tak skolekcjonowało i sobie czekało aż będzie sens sikać w ogóle.
Żeby to było tym czego chceszKurde, jak wyschło to widać trochę lepiej![]()
PokaazKurde, jak wyschło to widać trochę lepiej![]()