Aga993
Fanka BB :)
Tu nawet mi coś mignelo, a ja to ślepa jestem...Nie wiem czy widzicie![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tu nawet mi coś mignelo, a ja to ślepa jestem...Nie wiem czy widzicie![]()
Ojej, a czemu tak? Przez ten scratching do zrobienia i badanie wycinków?@niezapominajka876 ale chociaż o tyle dobrze że ten świerzb was złapal teraz a nie na ślub! Przypomnisz kiedy macie? Może będziemy testować razem jak już wrócisz do starań, bo ja od kwietnia przynajmniej 2 miesiące na ławeczce będę z banem na starania![]()
Mam zrobić to hsg i scratching. I jeśli dobrze rozumuje to po hsg w tym samym cyklu nie mogę scratchinguOjej, a czemu tak? Przez ten scratching do zrobienia i badanie wycinków?
Nawet jeśli to nadal Ovi, to ja już pisałam na lutowych, że na kwietniowe się nie piszęno i kto nam teraz kwietniowe kreski poprowadzi?
oczywiście mega się cieszę, jeśli ten cień to to![]()
Ej ej, idziemy równo, więc wiem, że jest jeszcze szansa na pojawienie się czegoś. Nie smutajU mnie biało
Hmm, a scratching kiedy się robi? Ja miałam histero w pierwszej fazie, zaraz po okresie, a drożność w drugiej.Mam zrobić to hsg i scratching. I jeśli dobrze rozumuje to po hsg w tym samym cyklu nie mogę scratchingu
Mój duszek taki sam jak Twój wieczorem był już ciut ciemniejszyNawet jeśli to nadal Ovi, to ja już pisałam na lutowych, że na kwietniowe się nie piszęTo mój trzeci wątek w rocznej kreskowej karierze - czas na zmianę w sztafecie
Oby to było to! Dziękuję![]()
Czy Ty coś może sugerujesz?Mój duszek taki sam jak Twój wieczorem był już ciut ciemniejszy![]()
A to ciekawe, z tego co wszyscy mi mówią to drożność musi być w pierwszej połowie cyklu... A scratching mi mówił lekarz żeby w 2 połowie zrobić.Hmm, a scratching kiedy się robi? Ja miałam histero w pierwszej fazie, zaraz po okresie, a drożność w drugiej.