reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

U mnie dzisiaj znowu biel 🥲 ale pojawiła się u mnie duża ilość śluzu białego , od kilku dni był on przezroczysty , a dzisiaj zrobił się biały , czy to może o czymś świadczyć ?😀😀 jestem 11/12 dpo
Nie wiem co znaczy śluz, ale u mnie również biel aż razi wczoraj na 11dpo :D może jeszcze za wcześnie

reklama
Teraz płaciłam 150zl za wizytę ginekologiczną z USG. Na znanym lekarzu szukałam i jest cennik tam. Lekarka mnie pytała czy nie chce by mnie zbadała ale wtedy cena będzie wyższa. Wcześniej płaciłam między 350 a 250 zł ale właśnie z badaniem ginekologicznym mimo że mówiłam że chce samo USG.

Teraz płaciłam 150zl za wizytę ginekologiczną z USG. Na znanym lekarzu szukałam i jest cennik tam. Lekarka mnie pytała czy nie chce by mnie zbadała ale wtedy cena będzie wyższa. Wcześniej płaciłam między 350 a 250 zł ale właśnie z badaniem ginekologicznym mimo że mówiłam że chce samo USG.
Ja płacę 250zl za samo usg,bez badania na fotelu 🫣 tak samo jak idę sprawdzić czy pęcherzyk pękł to tylko USG i potem recepta na duphaston i też 250 😅wizyta z badaniem,USG,cytologia i USG piersi 450zl 😅

U mnie we Wrocławiu za pierwszą wizytę 400 zł z usg i badaniem na fotelu w poprzednim cyklu a teraz w tym cyklu 3 wizyty po 180 zł i pewnie dziś też tyle weźmie

Ja byłam zbadać progesteron,wyniki pewnie koło 12/13 😁 wstałam dzisiaj z okropnym bólem piersi,dzisiaj 7 dni po zastrzyku a na teście już mega słaba kreska więc Ovi dość szybko u mnie schodzi 😁

U mnie dopiero 6dpo i nie ukrywam kusiło mnie zatestowac ale sikłam sobie na owulacyjny 🤣 I jest druga słaba kreska 🤣🤣🤣 Wcześniej była biel 😅 Chociaż na takie sobie popatrzę 🥹

reklama
U mnie dopiero 6dpo i nie ukrywam kusiło mnie zatestowac ale sikłam sobie na owulacyjny 🤣 I jest druga słaba kreska 🤣🤣🤣 Wcześniej była biel 😅 Chociaż na takie sobie popatrzę 🥹
ja też se sikam owulacyjne 🤣🙈
I czekam na okres 🙈

Załączniki

• IMG_20250315_063235.jpg
    IMG_20250315_063235.jpg
    1,6 MB · Wyświetleń: 78
Do góry