Roma_ntiko
Fanka BB :)
Heheh, dałam sobie wolne lejce na testowanie w tym cyklu, więc zobaczymyCoś jakby przebijało![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Heheh, dałam sobie wolne lejce na testowanie w tym cyklu, więc zobaczymyCoś jakby przebijało![]()
No jest mocniejsza. A ile dni jesteś po zastrzyku?A ja mam mega dziwną sytuacjęrano nasikałam na test z pierwszego moczu i pisałam wam że kreska jest mega blada po ovi.teraz po 12 sikałam drugi raz bo codziennie sikałam pełne doby od zastrzyku i mam wrażenie że ta kreska jest ciemniejsza.
W głowie miałam bardziej że skoro to już taki rozcieńczony mocz to jej prawie nie będzie i teraz to już zgłupiałam.
No właśnie teraz o 12 minęło równe 7 dniNo jest mocniejsza. A ile dni jesteś po zastrzyku?
Nie wiem, wydaje mi się, że za mocna na 7dpo. Ja miałam tak w zeszłym cyklu, że 10dpo miałam ciut mocniejszą niż dzień wcześniej, ale potem na następny dzień już była znowu słabsza. Życzę Ci, żeby już tylko ciemniała, ale nie nastawiaj się jeszcze. Lepiej się zaskoczyć niż niepotrzebnie nakręcićNo właśnie teraz o 12 minęło równe 7 dnidlatego to jest aż nierealne.nawet jeśli ta owulacja jednak byłaby przed podaniem zastrzyku to i tak dopiero byłoby 7dpo
Dziwna sprawa , życzę Ci by była ciąża z tegoA ja mam mega dziwną sytuacjęrano nasikałam na test z pierwszego moczu i pisałam wam że kreska jest mega blada po ovi.teraz po 12 sikałam drugi raz bo codziennie sikałam pełne doby od zastrzyku i mam wrażenie że ta kreska jest ciemniejsza.
W głowie miałam bardziej że skoro to już taki rozcieńczony mocz to jej prawie nie będzie i teraz to już zgłupiałam.
No właśnie wczoraj miałam tak że rano była mocniejsza a po południu blada.co jest jakby logiczne bo to już nie pierwszy mocz.dzisiaj rano blada dlatego się teraz mocno zdziwiłamNie wiem, wydaje mi się, że za mocna na 7dpo. Ja miałam tak w zeszłym cyklu, że 10dpo miałam ciut mocniejszą niż dzień wcześniej, ale potem na następny dzień już była znowu słabsza. Życzę Ci, żeby już tylko ciemniała, ale nie nastawiaj się jeszcze. Lepiej się zaskoczyć niż niepotrzebnie nakręcić![]()
Paaaani! Ciemniejsza dużo!A ja mam mega dziwną sytuacjęrano nasikałam na test z pierwszego moczu i pisałam wam że kreska jest mega blada po ovi.teraz po 12 sikałam drugi raz bo codziennie sikałam pełne doby od zastrzyku i mam wrażenie że ta kreska jest ciemniejsza.
Ah, teraz doczytałam. Trzymam kciuki tak czy siak!No właśnie teraz o 12 minęło równe 7 dnidlatego to jest aż nierealne.nawet jeśli ta owulacja jednak byłaby przed podaniem zastrzyku to i tak dopiero byłoby 7dpo