reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌱🌺 Marcowe kreski 🌺🌱

Mam to samo 😂😂 a jeszcze idę w czwartek teraz na wyniki badań - tsh, ft4, progesteron bo potrzebne do endokrynologa.
Ja też bym musiała się zapisać do endokrynologa. Badania na tarczycę i usg tarczycy robiłam w grudniu, więc mam świeże i w normie. Tsh 2,1. Ale muszę zapytać czy nie podnieść dawki letroxu, bo biorę cały czas dawkę 50 dziennie.

reklama
Ja dziś na 11:30 mam wizytę u ginekologa na nfz ( dostałam skierowanie na cito w styczniu z powodu tych boli brzucha), więc zapytam się go od razu czy była owulacja, bo pewnie będzie to widział skoro dziś 19 dc i 5dpo.

Jestem po wizycie edometrium 9mmi
I Mowil że nie było owulacji. Bo niema płynu w zatoce Douglasa. Ciałko żółte tak jakby jest na pecherzyku grafta ..
Jakiś nowy jest lekarz.na górze prawy jajnik na dole lewy
A na lewym jajniku nie są to pęcherzyki ? Może jesteś przed owulacją ? Ja bym nie odpuszczała i robiła testy owu i sexy co drugi dzień 😁

też was irytują pytania od ludzi: kiedy dziecko? 🤬😡 ja się aż dziś poryczałam. niektórzy nie mają wyczucia .....
Nam wałkują,że córka MUSI mieć rodzeństwo - gdy Strejser się odpala,że 4 razy byłam w ciąży a ,gdy ostatnio się udało być w niej dłużej niż 4 tygodnie to wylądowałam w szpitalu - miny zszokowane robią - zazwyczaj pierd**ą tak te same osoby,ciągle to samo... Mimo,że wiedzą,że w święta 23r wróciłam ze szpitala...
Ludzie to 🐷 po prostu...

reklama
Do góry