reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamo, popatrz co juz potrafie!!!

reklama
Dziś wyszłyśmy z Oliwką na spacer z wózkiem lalkowym i zdążyłyśmy się 5 minut przejść, a tu zaczęło kropić :-( Ale mała przy okazji nauczyła się nowych słów: "pada deść" :-D

ja mówię do Emilki powiedz "jeden" a ona "tzy" :happy2:

He he Gosia :-D Gagatki z tych naszych maluchów;-)

Z kolei Tomek przed chwilą mnie wołał z pokoju jak byłam w kuchni i teraz Oli za mną biega i woła: "Kasia, Kasia, Kasia" :baffled::-D

Kuba ze mną liczył miarki mleka i teraz jak mówię jeden,dwa,to on "tszi",a potem w odpowiednim momencie "sieść":-D

No proszę, półtoraroczne maluchy już liczą :szok::-)
Oli wypowiada z cyfr tylko "jede", jak ją pytamy ile ma lat.
Jejku ale wam zazdroszcze ze wasze dzieci takie rozgadane i wielkie brawa dla nich a Jenni dalej tylko po hebrajsku:baffled: ale byc moze nauczyla sie wolac Kis (Chris) pare razy zamna powtazala jak wolalam Chrisa ale dzis zobaczyla Jacki na dworze i przez okno wolala Kis:dry:

reklama
bambu :confused::confused::baffled::no:
jak ja każe Weronice jakieś słowo powtórzyć to ona mówi nana albo mama
wiec brawa dla wszystkich rozgadanych maluchów:tak::tak:

Do góry