Ja teżA ja mam za każdym razem cały czas brać jak i przed jak i po transferze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teżA ja mam za każdym razem cały czas brać jak i przed jak i po transferze
Trzymam kciuki za transferTak, ja w środę. To prawie równo, obyśmy się spotkały na grudniowych mamach![]()
Ja tez mam transfer w srodeDziewczyny, transfer w środę![]()
Jeszcze nie wiem, u mnie zadzownia dzień przed potwierdzić godzinę. Wtedy miałam o 13:30 chybaJa tez mam transfer w srodemam nadzieje ze tym razem transfery będą udane
️ O której masz godzinie? Ja o 11.
Opłacało się ładować w męża tony supliPochwalę się jeszcze. Okazało się, że nasze blastki są takiej klasy
Zobacz załącznik 1695451
Wiem, że to nie ma znaczenia ale... Szok.
Ja byłam totalnie na chodzie. Zwolnienie dostałam tylko na dzień zabiegu. Potem nawet brzuch mnie nie bolał, tylko trochę plamiłam.Powiedzcie dziewczyny, po histero (np z wycinaniem polipów) potrzeba jakoś dojść do siebie w kolejnych dniach, czy jest się już na chodzie?
@LadyCaro Ty chyba miałaś taką sytuację?
Ja miałam tydzień zwolnienia, ale czułam się dobrze. Nic mnie nie bolało, nie krwawilam nawet.
Ale trzeba wziąć pod uwagę, że ja bardzo dobrze znoszę wszelkie zabiegi, narkozy, leki, mi z reguły nic nie jest. Więc nie wiem czy jestem dobrym przykładem.
Ja byłam na chodzie ale plamiłam. Miałam w szpitalu i byłam jeden dzień po zabiegu jeszcze w szpitalu
Dzięki dziewczyny. Oczywiście cykl teraz nie współgrał i nie mogłam zrobić histero. Ale w końcu po poronieniu wszystko wraca do normy i idzie pierwsza owulacja. Według wyliczeń histero wypadnie w okolicach świąt.. niewykluczone, że w wielką sobotę. Stąd moje pytanie czy następnego dnia jest szansa być ma chodzie.Ja byłam totalnie na chodzie. Zwolnienie dostałam tylko na dzień zabiegu. Potem nawet brzuch mnie nie bolał, tylko trochę plamiłam.
To od rana we wtorek będziesz przy telefonieJeszcze nie wiem, u mnie zadzownia dzień przed potwierdzić godzinę. Wtedy miałam o 13:30 chyba![]()