Kejti9247
Fanka BB :)
Takie uroki tej pracyDaj znać po USG co tam wyszłoFajnie masz, że z marszu zrobią Ci USG.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Takie uroki tej pracyDaj znać po USG co tam wyszłoFajnie masz, że z marszu zrobią Ci USG.
Moja ginekolog mi opowiadała, że w ciąży sobie na początku codziennie robiłaTakie uroki tej pracygeneralnie sama też potrafię sobie zrobić, ale jest z tym dużo gimnastykowania
![]()
u nas chyba już też dupa dziś..coś czuję, że jakaś infekcja mi się wkrada ..U nas dzisiaj się już nie uda podziałaćwiec liczę,że wczorajszy wystarszy i to wczoraj ta owulacja była, a nie dzisiaj
![]()
Ja miałam taki katar od owulacji że aż glowa bolała.u nas chyba już też dupa dziś..coś czuję, że jakaś infekcja mi się wkrada ..
pewnie znowu ten cykl będzie stracony przez jakąś infekcję..
chodzi mi o infekcję intymnąJa miałam taki katar od owulacji że aż glowa bolała.
Tym się nie przejmuj.
Dużo zdrówka dla was!Dziewczyny dziękuję za ten miesiąc był dla mnie z początkiem stresujący bo niby cykl bezowulacyjny a potem jednak ciąża.
8 kwietnia mam wizyte.
Brzuch czasem ciągnie nie pamiętam jak było w ostatniej ciąży było to 12 lat temu
Termin porodu tak jak sprzed 12 lat ..powodzenia
Chyba są jakieś dostępne beż recepty globulki które w lodówce trzeba trzymać ja .stosowałam ginekolog zalecił jedne mi beż rrceptychodzi mi o infekcję intymną![]()
Będę musiała się czymś ratowaćChyba są jakieś dostępne beż recepty globulki które w lodówce trzeba trzymać ja .stosowałam ginekolog zalecił jedne mi beż rrcepty
To zależy też od czułości testów.te z pepino mają 20miu, z domowego laboratorium mają 30 miu.a nie wiem jak te horriental.dlatego różnie mogą się wybarwiaćKupiłam nowej firmy testy owu i widzę że znacznie lepiej się wybarwiają niż te Horriental (u góry) . Dziś 12dc więc liczę że na dniach będzie pik![]()