xewee
Moderator
Mi się wydaje,że w tym cyklu nic nie będzie u mnieTo szanse sąJa czekam na monitoring
Więc zaraz się okaże czy jestem przed czy po
![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się wydaje,że w tym cyklu nic nie będzie u mnieTo szanse sąJa czekam na monitoring
![]()
Ale tutaj mowa o infekcji intymnejPrzepraszam że się wtrącę, chce Cie pocieszyć, z córka zaszłam w ciążę przy mega anginiewtedy też przez antybiotyk nie zadziałały tabletki anty tak jak miały
Całe szczęście![]()
Nadzieję trzeba mieć do końca bo różne historie już tu były , nawet ciąża z cyklu bezowulacyjnegoMi się wydaje,że w tym cyklu nic nie będzie u mniejakieś takie przeczucie już
właśnie z tym,że mogła przyjść owu później
![]()
Cykl o którym mówisz wcale nie był bezowulacyjny,bo wtedy nie byłoby mowy o ciąży.Jedynie lekarz tak stwierdził,w dodatku po tym jak powiedział, że jest ciałko żółte.co się wgl wyklucza.także nie rozpowszechniajmy błędnych informacji,bo potem wejdzie tu nowa dziewczyna,która faktycznie będzie myślała,że w cyklu bezowulacyjnym zajdzie w ciążę.Nadzieję trzeba mieć do końca bo różne historie już tu były , nawet ciąża z cyklu bezowulacyjnego![]()
To u mnie w tym miesiącu jakieś cyrki się dzieją.zawsze okres 5 dni max.a teraz w sumie był 4 dni a od 5 dnia cały czas jakieś plamienia a dziś już 9dcJa dzisiaj 6dc i zawsze okres mam 6 dni a w tym miałam tylko 5 dni. Myślałam, że po biochemie to nie dość, że przyjdzie okres później to jeszcze będzie bardziej obfity i dłuższy a tu zaskoczenie, po przyszedł o dzień wcześniej, był łagodniejszy niż zawsze i o jeden dzień krótszywydaje mi się, że to dzięki inozytolowi ( miovelia pro ), bo on reguluje cykle.
Myślałam że to oczywiste że z cyklu bezowulacyjnego nie będzie ciąży, chodziło mi że lekarz tak stwierdził a tu takie zaskoczenie, nie dość że była owulacja to jeszcze ciąża z cyklu który był przekreślonyCykl o którym mówisz wcale nie był bezowulacyjny,bo wtedy nie byłoby mowy o ciąży.Jedynie lekarz tak stwierdził,w dodatku po tym jak powiedział, że jest ciałko żółte.co się wgl wyklucza.także nie rozpowszechniajmy błędnych informacji,bo potem wejdzie tu nowa dziewczyna,która faktycznie będzie myślała,że w cyklu bezowulacyjnym zajdzie w ciążę.
Dzięki za głos rozsądkuCykl o którym mówisz wcale nie był bezowulacyjny,bo wtedy nie byłoby mowy o ciąży.Jedynie lekarz tak stwierdził,w dodatku po tym jak powiedział, że jest ciałko żółte.co się wgl wyklucza.także nie rozpowszechniajmy błędnych informacji,bo potem wejdzie tu nowa dziewczyna,która faktycznie będzie myślała,że w cyklu bezowulacyjnym zajdzie w ciążę.
Ja idę do gina w piątek, więc też będę wiedziećTo szanse sąJa czekam na monitoring
![]()