reklama
to już dzisiajTak tylko dla aktualizacji: transferuje w czw.
Będzie prezent na święta
Jestem już po. Odpoczywam w domku. Bardzo się boję....trzymajcie kciuk♡☆to już dzisiaj
Będzie prezent na święta
TrzymamyJestem już po. Odpoczywam w domku. Bardzo się boję....trzymajcie kciuk♡☆
Musi być dobrze bo się będą brzuszki zwalniać i ktoś (czytaj Ty
MamaAniola
Fanka BB :)
Trzymam mocno kciuki! Kiedy ustalona beta?Jestem już po. Odpoczywam w domku. Bardzo się boję....trzymajcie kciuk♡☆
Mam zrobić 14tegoTrzymam mocno kciuki! Kiedy ustalona beta?
Lula, zostałyśmy tylko myMam zrobić 14tego
Ja w środę mam kwalifikację, komplet badań już mamy więc w sumie wizyta, usg, podpisanie dokumentów i czekamy na miesiączkę i ruszamy ze stymulacja
Brawo, będę trzymać kciuki...fakt zostałyśmy tylko my.Lula, zostałyśmy tylko mybędzie dobrze, musi się teraz udać
trzymam kciuki
Ja w środę mam kwalifikację, komplet badań już mamy więc w sumie wizyta, usg, podpisanie dokumentów i czekamy na miesiączkę i ruszamy ze stymulacja![]()
Dziewczyny od nocy źle się czuję. Boli mnie, kłuje, czuję napięcie w podbrzuszu. Przy robieniu 2* tak mnie zakuło że aż się zwinęłam. Wzięłam nospe max i leżę. Wczoraj było okej, dziś jest dramat. Czuję tam bulgotanie, ból jajników. Jestem zdołowana. Przy endomeriozie i moim wieku to chyba walka z góry przegrana
reklama
Dzwoniłaś do lekarza?Brawo, będę trzymać kciuki...fakt zostałyśmy tylko my.
Dziewczyny od nocy źle się czuję. Boli mnie, kłuje, czuję napięcie w podbrzuszu. Przy robieniu 2* tak mnie zakuło że aż się zwinęłam. Wzięłam nospe max i leżę. Wczoraj było okej, dziś jest dramat. Czuję tam bulgotanie, ból jajników. Jestem zdołowana. Przy endomeriozie i moim wieku to chyba walka z góry przegrana![]()