U
użytkowniczka 212
Gość
już mam smutek, bo odkopuje Wasze posty i miałyście kreski 4dpt. A ja nic. Pocieszam się, że siki rozwodnione, no ale...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko transfer o 9 i test o 22 4dpt, a transfer o 14 i test o 18 to pół doby różnicyjuż mam smutek, bo odkopuje Wasze posty i miałyście kreski 4dpt. A ja nic. Pocieszam się, że siki rozwodnione, no ale...
Daj spokój ! U mnie 4dpt było bialutko (a zrobiłam tez nawet na wieczor) a 5dpt myślałam, ze kreska testowa bo taka była nijaka - ledwo widoczna i bez koloru (szarę gownojuż mam smutek, bo odkopuje Wasze posty i miałyście kreski 4dpt. A ja nic. Pocieszam się, że siki rozwodnione, no ale...
Daj spokój, ja 6dpt miałam betę 9już mam smutek, bo odkopuje Wasze posty i miałyście kreski 4dpt. A ja nic. Pocieszam się, że siki rozwodnione, no ale...
Ciężko nie porównywać, boże jakbyście widziały jakie ja akrobacje internetowe robiłam i jakie stare zdjęcia cieni odkopywałam z forumjuż mam smutek, bo odkopuje Wasze posty i miałyście kreski 4dpt. A ja nic. Pocieszam się, że siki rozwodnione, no ale...
Jeśli chodzi o elektrolity to kupowałam w aptece w tabletkach i rozpuszczałam w wodzie butelkowanejWłaśnie w pierwszej chwili pomyślałam jezu że źle że nie dostałam go ale potem jak się wczytałam to mówię ufff . Że faktycznie po tym drugim nie powinno być hiperki.
Wszyscy mówią że nic strasznego a ja biedna przeżywam jak nie wiemale to przez to że nigdy nie miałam żadnego zabiegu - jedynie cc(11 lat temu )
Odpoczywać to planuje chce wziasc l4 żeby na spokojnie móc odpocząć . Jakie elektrolity najlepsze ? I biało - czego najwięcej ? Czy może kupić jakieś białko jak dla sportowców ? Co polecasz?
Jeśli chodzi o elektrolity to kupowałam w aptece w tabletkach i rozpuszczałam w wodzie butelkowanejJa specjalnie białka nie kupowałam, jadłam dużo puddingów białkowych z Lidla/Biedronki, twarożek, mięso
![]()
mi lekarz polecił żebym oprócz diety białkowej to jeszcze koktajle właśnie z tymi odżywkami białkowymi pila (najlepiej białko hydrolizowane), 3 koktajle dziennie (btw przy mojej wadze tj to 300% dziennego zapotrzebowania XD) Więc sobie kupiłam pakę w sklepie dla koksówTo jutro muszę sobie podjechać do apteki i już się zaopatrzyć żeby po punkcji sobie w butelce rozpuścić![]()
Oo to super ! Bo czytałam że dziewczyny różnie i czasami też kupują specjalnie białko …a ja na tym się nie znamwolę zjeść więcej puddingów
![]()
Właśnie o tym slyszlalam i czytałam ale mówię nie znam się na tym całkowiciemi lekarz polecił żebym oprócz diety białkowej to jeszcze koktajle właśnie z tymi odżywkami białkowymi pila (najlepiej białko hydrolizowane), 3 koktajle dziennie (btw przy mojej wadze tj to 300% dziennego zapotrzebowania XD) Więc sobie kupiłam pakę w sklepie dla koksówhydrolizowanego nie było, ale polecili mi jakieś inne.
Punkcji się nie bój, spanko najprzyjemniejsza rzeczą pośród całej proceduryNatomiast jeśli chodzi o samopoczucie po punkcji, to ja lepiej się wypowiadać nie będę
![]()