reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

A w którym dniu cyklu to plamienie brązowe?
No właśnie w piątek 29 dc powinnam dostać @ a nie dostałam i wieczór zrobiłam test z moczu wyszla delikatna kreska w sobotę rano powtórzyłam wyszła mocniejsza
W poniedziałek rano beta wyszła 65 potem szpital wieczór bo było innego koloru plamienie i skrzepy i wczoraj powtórzyli mi w szpitalu betę i 35 i wypisali do domu i kazali w poniedziałek powtórzyć betę

reklama
No właśnie w piątek 29 dc powinnam dostać @ a nie dostałam i wieczór zrobiłam test z moczu wyszla delikatna kreska w sobotę rano powtórzyłam wyszła mocniejsza
W poniedziałek rano beta wyszła 65 potem szpital wieczór bo było innego koloru plamienie i skrzepy i wczoraj powtórzyli mi w szpitalu betę i 35 i wypisali do domu i kazali w poniedziałek powtórzyć betę
Tak mi przykro 😥

Tylko wtedy u mnie od razu żywa krew, nie było wcześniej plamienia

Zobaczymy co teraz.. czy okres nadejdzie, czy biochemiczna czy może będzie bobo ..
Aa ile Ci się spóźnia ?? Czy nie spóźnia ? Przepraszam ale nie czytalam dokładnie
Wcześniej co pisałaś bo żyję jeszcze dniem wczorajszym ..od teraz już czytam wszystko dokładnie

I tak na dwoje babka wróżyła.. albo biochemiczna albo implantacja ..
No dokładnie
Wiem jedno że teraz już nie będę się tak podniecać od razu wszystkim tylko grzecznie i cierpliwie czekać tak jak piszesz trenować swoją cierpliwość
Najlepsze jest to że piersi dalej mam nabrzmiałe i zgagę dalej czuje
Zgaga w sumie była moim pierwszym objawem którego się dopatrzyłam nic zaczęła się spóźniać @ a ja nigdy zgagi nie miewam .. ale pewnie dlatego bo jeszcze coś tam bety zostało w krwi i za parę dni to minie

Aa ile Ci się spóźnia ?? Czy nie spóźnia ? Przepraszam ale nie czytalam dokładnie
Wcześniej co pisałaś bo żyję jeszcze dniem wczorajszym ..od teraz już czytam wszystko dokładnie
Według apki 15.04, ale owulacja była wcześniej więc obstawiałam 12.04. wczoraj test biały
Ale pewnie okres robi mnie w konia i się tak powoli rozkręca

Ok to czekam aż założy ☺️ życzę powodzenia ! U mnie 2 dni temu beta 753,80 a dzisiaj 1741,10 także idzie w dobrą stronę ☺️
Piękna beta. To już powinno być widać coś na USG 🥰
Dziewczyny, u mnie dziwna sytuacja...
Wczoraj rano plamienie miałam i mówię okres. No i przez dzień prawie nic krwi, dziś tez podpaska czyściutka.. jedno pasemko brązowego śluzu i nic dalej
Test trzeba zrobić. U mnie też się tak działo w poprzednich cyklach że trochę krwi potem nic i dopiero okres, w sumie nie wiedziałam jak liczyć ten cykl.
Cześć dziewczyny
Właśnie wczoraj wróciłam ze szpitala.
Niestety skończyło się ciaza biochemiczna
Poproszę o zapisanie mnie na ławeczkę
Przykro mi z powodu Twojej straty. Ponoć łatwiej zajść po ciąży biochemicznej bo organizm nastawiony na ciążę. Trzymam kciuki !
Ehhh... Do mnie właśnie zawitała @... Także teraz przez dwa miesiące będę siedzieć na ławeczce 🤷
Przykro mi 😢
Co mam zrobić żeby przyjąć mnie na ławeczkę ??
Już zapisuje 🥰

Piękna beta. To już powinno być widać coś na USG 🥰

Test trzeba zrobić. U mnie też się tak działo w poprzednich cyklach że trochę krwi potem nic i dopiero okres, w sumie nie wiedziałam jak liczyć ten cykl.

Przykro mi z powodu Twojej straty. Ponoć łatwiej zajść po ciąży biochemicznej bo organizm nastawiony na ciążę. Trzymam kciuki !

Przykro mi 😢

Już zapisuje 🥰
Potwierdzam ! Jaa po stracie zaszłam od razu nawet nie doczekałam do okresu 😅

reklama
Do góry