reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
Ja coraz częściej widzę informacje ze kawa jest zupełnie zabroniona, nie tak jak wcześniej mówili do 2 filiżanek dziennie. Ale jak przed ciaza nie wyszlam z domu bez czarnej filiżanki to teraz nie mam takiej potrzeby, może czasami bardziej smaka na jakąś latte.

A z objawów to nie tyle mdłości co bol żołądka caly dzien i w nocy też. No i strasznie tkliwe piersi, ale za to jakie ładne:D

A jak z kawą? Pijecie?
Ja piję normalnie latte ale max 2 dziennie i słabe 😅 bez kawy nie ma życia u mnie 🙈
Pytałam o badania przed wizytą tylko z ciekawości, ja absolutnie nie mam potrzeby psychicznej żeby robić, ale nie wiedziałam czy nie powinnam mieć "bieżącego stanu" przed pierwszą wizytą 😂
Włosy, paznokcie robię normalnie. Tak samo zabiegi nawilżające na twarz. Odpuściłam depilację laserową, kwasy i mezoterapię igłową, którą miałam robić pod oczy ☺️

Macie już jakieś dzieciaczki w domu ? Czy może zostajecie Mamusiami ? Martwicie się jak sobie poradzicie?
Ja mam w domu czterech synów i powiem Wam o ile przy czwartym byłam przerażona to teraz odczuwam jakiś totalny spokój.. choć w życiu nie zdecydowałabym się na kolejne dziecko. Aż dziwnie mi z tym uczuciem . Może jeszcze to się zmieni , ale oby trwało jak najdłużej. Jeszcze mam jakąś pewność, że będzie piąty syn ;D

Ja dziś właśnie kupiłam Inkę. Zobaczymy jak smakuje 😀 piłam jedna kawę rozpuszczalna codziennie rano, ale raczej nie dlatego, ze bez kawy nje funkcjonuje tylko dlatego żeby napić się coś na szybko ciepłego przed pracą.

Macie już jakieś dzieciaczki w domu ? Czy może zostajecie Mamusiami ? Martwicie się jak sobie poradzicie?
Ja mam w domu czterech synów i powiem Wam o ile przy czwartym byłam przerażona to teraz odczuwam jakiś totalny spokój.. choć w życiu nie zdecydowałabym się na kolejne dziecko. Aż dziwnie mi z tym uczuciem . Może jeszcze to się zmieni , ale oby trwało jak najdłużej. Jeszcze mam jakąś pewność, że będzie piąty syn ;D
Ja po raz pierwszy zostanę mamusią. Pierwsza ciąża. Chętnie posłucham dobrych rad bardziej doświadczonych koleżanek 😀

reklama
U mnie też drugie dziecko - syn z pierwszego transferu 5 lat temu, ma 4,5 roku. To cud że się udało, bo kiedyś myślałam że w ogóle nie będę mieć dzieci. Kończymy produkcję - w tym roku 35lat

Do góry