Artemida90
Fanka BB :)
odrzuciłam przed transferem zarodka i nie wróciłam, chociaż czuję że nie mogłabym jej przełknąćA jak z kawą? Pijecie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
odrzuciłam przed transferem zarodka i nie wróciłam, chociaż czuję że nie mogłabym jej przełknąćA jak z kawą? Pijecie?
Ja piję normalnie latte ale max 2 dziennie i słabeA jak z kawą? Pijecie?
Po porodzie przerzuciłam się na zbożówki by podkręcić laktację i jakoś tak mi w nawyk to weszło, że teraz od czasu do czasu tylko wypiję kawę i to też słabą z sporą ilością mlekaA jak z kawą? Pijecie?
jedna dziennie. W każdej ciąży piłam, chyba , ze byl czas ze mnie odrzuciło, ale teraz mam chcęć całkiem przestać , tylko muszę z dwóch powoli zejść najpierw do jednej, a potem może uda się na zbożowej.A jak z kawą? Pijecie?
Ja po raz pierwszy zostanę mamusią. Pierwsza ciąża. Chętnie posłucham dobrych rad bardziej doświadczonych koleżanekMacie już jakieś dzieciaczki w domu ? Czy może zostajecie Mamusiami ? Martwicie się jak sobie poradzicie?
Ja mam w domu czterech synów i powiem Wam o ile przy czwartym byłam przerażona to teraz odczuwam jakiś totalny spokój.. choć w życiu nie zdecydowałabym się na kolejne dziecko. Aż dziwnie mi z tym uczuciem . Może jeszcze to się zmieni , ale oby trwało jak najdłużej. Jeszcze mam jakąś pewność, że będzie piąty syn ;D