• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
Ja coraz częściej widzę informacje ze kawa jest zupełnie zabroniona, nie tak jak wcześniej mówili do 2 filiżanek dziennie. Ale jak przed ciaza nie wyszlam z domu bez czarnej filiżanki to teraz nie mam takiej potrzeby, może czasami bardziej smaka na jakąś latte.

A z objawów to nie tyle mdłości co bol żołądka caly dzien i w nocy też. No i strasznie tkliwe piersi, ale za to jakie ładne:D

A jak z kawą? Pijecie?
Ja piję normalnie latte ale max 2 dziennie i słabe 😅 bez kawy nie ma życia u mnie 🙈
Pytałam o badania przed wizytą tylko z ciekawości, ja absolutnie nie mam potrzeby psychicznej żeby robić, ale nie wiedziałam czy nie powinnam mieć "bieżącego stanu" przed pierwszą wizytą 😂
Włosy, paznokcie robię normalnie. Tak samo zabiegi nawilżające na twarz. Odpuściłam depilację laserową, kwasy i mezoterapię igłową, którą miałam robić pod oczy ☺️

Macie już jakieś dzieciaczki w domu ? Czy może zostajecie Mamusiami ? Martwicie się jak sobie poradzicie?
Ja mam w domu czterech synów i powiem Wam o ile przy czwartym byłam przerażona to teraz odczuwam jakiś totalny spokój.. choć w życiu nie zdecydowałabym się na kolejne dziecko. Aż dziwnie mi z tym uczuciem . Może jeszcze to się zmieni , ale oby trwało jak najdłużej. Jeszcze mam jakąś pewność, że będzie piąty syn ;D

Ja dziś właśnie kupiłam Inkę. Zobaczymy jak smakuje 😀 piłam jedna kawę rozpuszczalna codziennie rano, ale raczej nie dlatego, ze bez kawy nje funkcjonuje tylko dlatego żeby napić się coś na szybko ciepłego przed pracą.

Macie już jakieś dzieciaczki w domu ? Czy może zostajecie Mamusiami ? Martwicie się jak sobie poradzicie?
Ja mam w domu czterech synów i powiem Wam o ile przy czwartym byłam przerażona to teraz odczuwam jakiś totalny spokój.. choć w życiu nie zdecydowałabym się na kolejne dziecko. Aż dziwnie mi z tym uczuciem . Może jeszcze to się zmieni , ale oby trwało jak najdłużej. Jeszcze mam jakąś pewność, że będzie piąty syn ;D
Ja po raz pierwszy zostanę mamusią. Pierwsza ciąża. Chętnie posłucham dobrych rad bardziej doświadczonych koleżanek 😀

reklama
U mnie też drugie dziecko - syn z pierwszego transferu 5 lat temu, ma 4,5 roku. To cud że się udało, bo kiedyś myślałam że w ogóle nie będę mieć dzieci. Kończymy produkcję - w tym roku 35lat

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry