• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2025

reklama
Hej dziewczyny, można dołączyć nieśmiało? Nieśmiało, bo do tej pory chyba to do mnie nie dociera. Karmie piersią swojego prawie 15-miesieczniaka , 8 marca miałam swój pierwszy okres po porodzie , a 14kwietnia gdy nie przychodził kolejny zobaczyłam 2 kreski na teście ciążowym. Wczorajsza beta 858, jutro będę powtarzać by się upewnić czy prawidłowo rośnie.
Gratulacje i witamy na grupie 🥰

Ja za wcześnie pochwaliłam, że nie mam mdłości 😅 Wczoraj się zaczęły, ale dzisiaj to masakra 🙈 a mam dzisiaj wycieczkę z pierworodnym do lekarza, który nie cierpi samochodu i nie da się nikomu obcemu dotknąć, więc będzie ciekawie 🤣

Poradźcie mi, czy jak robiłam betę 8 i 10 kwietnia, a wizytę mam 24.04 to powinnam jeszcze sobie zrobić przed wizytą czy to całkowicie bez sensu? Tamte miałam 55 i 166 8-)

reklama
Poradźcie mi, czy jak robiłam betę 8 i 10 kwietnia, a wizytę mam 24.04 to powinnam jeszcze sobie zrobić przed wizytą czy to całkowicie bez sensu? Tamte miałam 55 i 166 8-)
Moim zdaniem bez sensu,ale jak Cię to uspokoi to zrób .
Ja badałam 2 razy miałam już 1 uzg .wszystko odpowiada z terminu miesiaczki .
22 mam następna wizytę to będzie 7tyg i 2 dni .i nie badam przed wizytą

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry