moonlight12
Zaciekawiona BB
U mnie już 18dcU mnie też z testami coś nie tak, nie ciemnieją, a dzis 13 dc…
Myślałam że rano coś ciemne będą bardziej a tu dupa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie już 18dcU mnie też z testami coś nie tak, nie ciemnieją, a dzis 13 dc…
Dziwne, a używałaś ich wcześniej?U mnie już 18dc
Myślałam że rano coś ciemne będą bardziej a tu dupa![]()
Tak. Wzięłam też inne opakowanie i tak samo. No nie wiem. W przedostatnim cyklu też myślałam że coś nie tak ale trzeba było jednak dalej testować i z dnia na dzień się pojawil pik. Może tym razem też coś się opóźnia o dzień czy dwa.Dziwne, a używałaś ich wcześniej?
Trzymam kciuki. U mnie peak pokazywało zazwyczaj w 13/14 dniu. Dziś zrobiłam i też blada ta kreska. Już się boję, że cykl bezowulacyjny czy coś…Tak. Wzięłam też inne opakowanie i tak samo. No nie wiem. W przedostatnim cyklu też myślałam że coś nie tak ale trzeba było jednak dalej testować i z dnia na dzień się pojawil pik. Może tym razem też coś się opóźnia o dzień czy dwa.![]()
A ile dzisiaj dpo ?A więc tak jak myślałam te cienie, które wcześniej widziałam były testowa - co można było przewidzieć. Dziś zrobiłam facelle i zero wątpliwościtrzymajcie kciuki oby maj był mój !
@MamaR bardzo bardzo się cieszęgratuluję
![]()
Ja w tym cyklu miałam pik w 17 DC i owulację w 19dcTrzymam kciuki. U mnie peak pokazywało zazwyczaj w 13/14 dniu. Dziś zrobiłam i też blada ta kreska. Już się boję, że cykl bezowulacyjny czy coś…
Czyli jest nadzieja i dla mnieJa w tym cyklu miałam pik w 17 DC i owulację w 19dc![]()
Najgorzej, że czuję delikatne pobolewanie w jajnikach, a te testy takie blade wychodzą. Co prawda dziś wyszedł trochę ciemniejszy niż wczoraj, ale do peaku to mu daleko niestetyCzyli jest nadzieja i dla mnie![]()