reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
Dziewczyny czy to już za późno żeby zapisać się na kreski w tymmiesiącu? Okres był 29 marca, kolejny powinien być ok 25-26 kwietnia, ale czuję się trochę inaczej niż przed okresem. Mam za sobą biochema w styczniu, to był pierwszy raz gdy HCG wskazywało ciąże ale szybko spadło.. będę testować w piątek 25.04w dzień spodziewanego okresu..

Dziewczyny czy to już za późno żeby zapisać się na kreski w tymmiesiącu? Okres był 29 marca, kolejny powinien być ok 25-26 kwietnia, ale czuję się trochę inaczej niż przed okresem. Mam za sobą biochema w styczniu, to był pierwszy raz gdy HCG wskazywało ciąże ale szybko spadło.. będę testować w piątek 25.04w dzień spodziewanego okresu..
Myślę że możesz dołączyć, jeszcze jesteś przed testowaniem 🩷 Opowiesz coś o siebie? To wasze pierwsze dziecko?

Myślę że możesz dołączyć, jeszcze jesteś przed testowaniem 🩷 Opowiesz coś o siebie? To wasze pierwsze dziecko?
Tak, staramy się od zeszłego roku. Nie udawało się i zaczęłam podstawowe badania, bo jestem już w wieku geriatrycznum :) 38 lat w tym roku. Gdy zaczęłam badania okazało się, że muszę uregulować tarczycę i już po miesiącu od włączenia euthyroxu czyli w grudniu pojawiły się dwie kreski. Niestety, szybko, bo w pierwszym tygodniu stycznia okazało się, że to ciąża biochemiczna. Bardzo to przeżyłam, bo naprawdę liczyłam, że to ten cykl...
Potem dwa miesiące odpuściliśmy starania całkowicie. Od marca próbujemy znów.
Okres był 29.03, owulacja w sumie nie wiem dokładnie, ale 10.04 bardzo czułam skurcze i klucie jajnikow

Teraz czyli ok 12dpo trochę czuje się podobnie jak w grudniu, piersi zdecydowanie bardziej tkliwe, takie dziwne uczucie w podbrzuszu i ciagle bym spała.

Nie chcę się nakręcać, ale też dziś mi przed maskę auta wszedł bociek a dwa kolejne przeleciały nisko nad autem... może to znak.

Tak, staramy się od zeszłego roku. Nie udawało się i zaczęłam podstawowe badania, bo jestem już w wieku geriatrycznum :) 38 lat w tym roku. Gdy zaczęłam badania okazało się, że muszę uregulować tarczycę i już po miesiącu od włączenia euthyroxu czyli w grudniu pojawiły się dwie kreski. Niestety, szybko, bo w pierwszym tygodniu stycznia okazało się, że to ciąża biochemiczna. Bardzo to przeżyłam, bo naprawdę liczyłam, że to ten cykl...
Potem dwa miesiące odpuściliśmy starania całkowicie. Od marca próbujemy znów.
Okres był 29.03, owulacja w sumie nie wiem dokładnie, ale 10.04 bardzo czułam skurcze i klucie jajnikow

Teraz czyli ok 12dpo trochę czuje się podobnie jak w grudniu, piersi zdecydowanie bardziej tkliwe, takie dziwne uczucie w podbrzuszu i ciagle bym spała.

Nie chcę się nakręcać, ale też dziś mi przed maskę auta wszedł bociek a dwa kolejne przeleciały nisko nad autem... może to znak.
My byśmy ostatnio boćka na maskę wzięli, tak nam podleciał 😅

reklama
Witam 😉 to mamy termin okresu tak samo na 25.04, aczkolwiek owulacja mi się przesunęła o 2 dni, więc pewnie okres będzie później ( oby już nie przyszedł 🙏) będzie dłuższy cykl. Dzisiaj jestem 10dpo i póki co biało na teście.

Do góry