Polinaa
Fanka BB :)
U mnie dokładnie tak samo, praktycznie ciągle czuję ból podbrzusza a dodatkowo czasem coś zakłuje.Ja czuję, to mam jakieś kłucie, to ból podbrzusza. I ciągle powtarzam sobie to normalne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
U mnie dokładnie tak samo, praktycznie ciągle czuję ból podbrzusza a dodatkowo czasem coś zakłuje.Ja czuję, to mam jakieś kłucie, to ból podbrzusza. I ciągle powtarzam sobie to normalne.
ja też codziennie coś odczuwam. Jak nie jajnik to krzyż, albo oba na raz .Dziewczyny odczuwacie jakieś bóle jajników? Ja codziennie kłucie w jednym jajniku![]()
u mnie było tak u bardzo dobrego lekarza prywatnie , że powiedziała , że plyn jest, ale tu owulacji nie było , ogólnie , że mi będzie bardzo ciężko zajść w ciążę, bo widać po moich jajnikach. Po 10 dniach od tego miałam test pozytywny. Pani Doktor była zaskoczona, ale nie uważam ją za złą lekarkę. To było przy wcześniejszej ciąży, już nie pamiętam której.Spoko ha byłam na zastępstwie bo mojego nie było.
Zbadał mnie .
Mówi cykl bezowulacyjny bo niema płynu w zatoce Douglasa ale mówię no przecież ciałko żółte jest .
A on jak się później dowiedziałam że napisał-kiepskiej jakości ciało żółte w obrazie uzg.
Jakie było zdziwienie że po7 dniach test był pozytywny a 8 dni po tym uzg beta 40.
Więcej nie pójdę do niego.
Ni chuja .konował.
U mnie te same objawy.U mnie dokładnie tak samo, praktycznie ciągle czuję ból podbrzusza a dodatkowo czasem coś zakłuje.
Mnie co chwilę ciągnie w pachwinie i tylko po prawej stronieDziewczyny odczuwacie jakieś bóle jajników? Ja codziennie kłucie w jednym jajniku![]()
Nie ma takiego czegoś jak UZG , jest USG jako skrót od ultrasonografiiU mnie te same objawy.
Po potwierdzeniu ciąży na uzg .
Dostałam progesteron w czasie starań wachałdie od 3 do 15 .
Po 3 dniach od brania leków bóle minęły.
Teraz mam takie mdłości. Nie wymiotuje ale mdli .
Zobaczymy co dziś na uzg się pokaże
Pisze z telefonu błąd wszedł.Nie ma takiego czegoś jak UZG , jest USG jako skrót od ultrasonografiiJuż Ci to pisały dziewczyny wiele razy na różnych wątkach
![]()