reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Grudniowe mamy 2025

A piersi to mnie też bolą, aż szczypią czasem 😂 ja już nie robię bety. Zrobiłam tylko dwa razy żeby zobaczyć przyrost. Mam traumę jeśli chodzi o te badanie :( rok temu poroniłam i widziałam od początku jak słabo rośnie a potem już się zatrzymała.
Ja też tylko 2 razy badałam .

Takie badania to stres ,ale też w pewnym stopniu daje Ci spokoj ,że rośnie.

reklama
Wiesz coś Ci napisze niech każdy patrzy na siebie i swoje błędy.
Popełniłam błąd i poprawiłam.
Miłego dnia
Bardziej mi chodzi o to że wiele osób już Ci pisało że nie ma czegoś takiego jak UZG a Ty i tak zawsze tak piszesz więc mnie to zastanawia czemu jesteś taka uparta na to UZG 😆 Nie ważne, przepraszam już nie będę na to zwracać uwagi.

Hej Dziewczyny, spokojnie 🌼 każda z nas jest nieco bardziej teraz drażliwa (moja koleżanka 9tc ponoć jest wściekła jak osa, najbliżsi nie wytrzymują już 😅), ale nikt nie miał nic złego na myśli.

Cieszmy się tym pięknym dniem dzisiejszym i okresem oczekiwania!
PS. Ja już po pierwszym spacerze dzisiaj, siadam do pracy :D

To prawda że w ciąży większość rzeczy ,zachowań odbiera się innaczej .czy sposób wypowiedźi.
Dobrze że zaraz zbieram się do ginekologa I jestem ciekawa bo 2 tyg temu było wszystko ok .
Zgadzało się z datą miesiaczki .
Nie mam stresu .

Bardziej mi chodzi o to że wiele osób już Ci pisało że nie ma czegoś takiego jak UZG a Ty i tak zawsze tak piszesz więc mnie to zastanawia czemu jesteś taka uparta na to UZG 😆 Nie ważne, przepraszam już nie będę na to zwracać uwagi.
spoko od sierpnia 2024 tak pisze i nauczyć się nie może. Przyzwyczajcie się. Pozdrawiam i spokojnych ciąż 😘

Dziewczyny jak radzicie sobie z mdłościami? Mnie okropnie muli, na nic do jedzenia nie mam ochoty. Zmęczyłam rano pół bułki z masłem i tyle. Próbuje przeżyć w pracy ale łatwo nie jest..

reklama
Do góry