niezapominajka876
Fanka BB :)
Wczoraj przy sikaniu miałam troszkę różowy śluz i kłuje mnie w jednym jajniku
może coś tam się wgryza a może sobie wmawiam 
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiWczoraj przy sikaniu miałam troszkę różowy śluz i kłuje mnie w jednym jajnikumoże coś tam się wgryza a może sobie wmawiam
![]()
Ja za ciebie też trzymam kochana, czekamy na betęTrzymam kciuki![]()
Moje testy też długo takie jasne wychodziły :-)Idę zaraz na betę, dzis dzień spodziewanej @
Jeszcze dla pewności zrobiłam sobie eksperyment.
Test niżej to jakiś bejbi test o czułości 25 z moczu nad ranem o 4:30 odlanego do pojemniczka. Test wyżej to apteo o czulosci od 10 ale z moczu z 7:00.
Zrobione w jednym momencie tylko z dwoch roznych próbek. Ten z bardziej rozcienczonego mocniejszy.Zobacz załącznik 1699755
Jeśli są te same normy i tym samym sprzętem było wykonywane, to myślę,że takJeśli badania krwii z luxmedu idą do diagnostyki i wyniki są ze znaczkiem diagnostyki to wiarygodne będzie porównanie wyników z diagnostyki i luxmedu?