moonlight12
Zaciekawiona BB
to zrób bete od razu, wszystko jasne bedzie.Chyba pójdę w niedzielę zbadać czy ten progesteron spadanie wytrzymam do poniedziałku
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to zrób bete od razu, wszystko jasne bedzie.Chyba pójdę w niedzielę zbadać czy ten progesteron spadanie wytrzymam do poniedziałku
![]()
No i chat się przeliczył beta ma przyrost wyższy od 22.04 gdzie było 10,59, progesteron też w normie chyba? Nigdy nie badałam i nic nie brałam, podpowiedzcie.No właśnie to chyba nie ma reguły... tak samo jak i te wartości bety przecież są tak indywidualne... u niektórych będzie w 4 tygodniu 100 a u innych 700. Ja startuje z niskiego pułapu bo z 10,6 ale chat gpt mi już wyliczył oczekiwane przyrostychoć moim zdaniem dziwnie liczy trochę dni zaplodnienia.
Zobacz załącznik 1699767
Bobas rośnie w siłę! Gratulacje!No i chat się przeliczył beta ma przyrost wyższy, progesteron też w normie chyba? Nigdy nie badałam i nic nie brałam, podpowiedzcie.Zobacz załącznik 1699800
No i chat się przeliczył beta ma przyrost wyższy, progesteron też w normie chyba? Nigdy nie badałam i nic nie brałam, podpowiedzcie.Zobacz załącznik 1699800
Tak progesteron bardzo ładnyNo i chat się przeliczył beta ma przyrost wyższy, progesteron też w normie chyba? Nigdy nie badałam i nic nie brałam, podpowiedzcie.Zobacz załącznik 1699800
Łapiesz się jeszcze na grudzień czy to już styczeń?Mam wynik, 55,14w środę było 18,58 więc przyrost w normie
Pamiętaj, że progesteron jest skokowy. Może być tak, że złapiesz niższy niż ostatnio i uznasz, że spada na okres, a wcale tak nie musi być. Wiem, że cierpliwość nie jest najmocniejszą stroną staraczek, ale czasem naprawdę warto się w nią uzbroićChyba pójdę w niedzielę zbadać czy ten progesteron spadanie wytrzymam do poniedziałku
![]()
GratulacjeNo i chat się przeliczył beta ma przyrost wyższy od 22.04 gdzie było 10,59, progesteron też w normie chyba? Nigdy nie badałam i nic nie brałam, podpowiedzcie.Zobacz załącznik 1699800