reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

☀️🌷KWIETNIOWE KRESKI☀️🌷 Mrozy żegnamy, a za 9 miesięcy dzieciątka nasze powitamy 👶

reklama
@Justi1234 @Suuu jeśli czujecie się na siłach, to dajcie znać, co u Was dziewczyny.
Ja to zawsze czarny scenariusz widzę 😐
Jak ktoś się już 2 dni nie odezwie to myślę sobie czy człowiek żyje, tym bardziej ,że tam była CP. I myśli " a jak w nocy pękł jajowód? A dopiero rano weszli Jej na salę " ... Chryste Panie. Mogłaby się @Suuu odezwać. Wiem ,że ją to boli bo ja dostałam np coś na uspokojenie bo inaczej zwariowalabym. Nie wiem co mi dali w kroplówce ale czułam się naćpana jak nie wiem czym 🤷 . Wszystko wkoło tańczyło, dosłownie . A jak jeszcze wolałam pielęgniarkę to musiało być śmiesznie bo ******* mówiłam po intubacji dotchawiczej (założyli podczas operacji bo oddech był na wyczerpaniu ) .
Ogólnie ******* ,że kobiety muszą przez CP przechodzić 😞

Udzielać się pewnie będę, ale nie chciałabym zjawić się po dłuższym czasie i nie wiedzieć o co chodzi i jak dużo mnie ominęło 😁
Jak jest chętna z większą ilością czasu to poprosimy @niezapominajka876 🩵
Ja mogę majowe poprowadzić jeśli nie wyjdzie mi w niedzielę betka pozytywna 💫😀

Dzisiejsze testy z rana, dwóch różnych firm 😊 Oby tylko powoli ciemniały, ale wiem, że mogą ciemnieć powoli.

Załączniki

• IMG20250426063848.jpg
    IMG20250426063848.jpg
    1 015,3 KB · Wyświetleń: 139
  • IMG20250426063806.jpg
    IMG20250426063806.jpg
    1,2 MB · Wyświetleń: 132
Wiem, że nie powinnam, ale chyba zaczynam świrować 🤣 Wczoraj poprosiłam o wpisanie 🐒 - lekkie plamienie na różowo, lekki ból podbrzusza na noc podpaska - rano czysto, wczoraj tak do 17 miałam to plamienie i to tylko na papierze, dzisiaj już tyle co nic. To mój drugi cykl starań, po odstawieniu anty. Nie wiem czy to możliwe żeby owu była w 19-20dc, bo nie pamiętam jak miałam starając się wcześniej 🤣 W zasadzie to nawet nie wiem po co Wam to piszę 🫣 nie pozostaje mi chyba nic innego jak czekać jak się to rozwinie 🫣

reklama
Hej
Ja wariatka oczywiście nie doczekałam do testowania w pon 😅
Zrobiłam rano test…i kurde ale coś tam jest. Jak nie było ciąży to nigdy nic mi nie pokazywało. No ale już różne rzeczy tu czytałam więc na spokojnie zwłaszcza że to 8dpo, 27dc. Co sądzicie, wy coś widzicie? Czy to już wariactwo 😁

Załączniki

• IMG_9039.jpeg
    IMG_9039.jpeg
    950,7 KB · Wyświetleń: 169
  • IMG_9038.jpeg
    IMG_9038.jpeg
    903,9 KB · Wyświetleń: 166
Do góry