reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

In vitro 2022

Czuję się dobrze, chociaż te 30 kg które przytyłam mocno obciążają mi plecy i co chwilę muszę usiąść 🫣 byłam w czwartek zwiedzać porodówkę i jakoś mi żal, że nie mogę rodzic naturalnie bo warunki są teraz jak w ekskluzywnym hotelu 😏
We wtorek mam jeszcze jedną wizytę z ktg.
Świąt się dowie jak się urodzi 😁
Mi też żal że nie mogę naturalnie po tym jak zobaczyłam porodówkę!
My też nikomu z rodziny nie zdradzamy imienia żeby nie było gadania że brzydkie a inne ładniejsze itp 😉
Marta ja sobie nie wyobrażam że to już rodzisz i sama nie mogę uwierzyć że mi zostało 8 tyg!

reklama
Mi też żal że nie mogę naturalnie po tym jak zobaczyłam porodówkę!
My też nikomu z rodziny nie zdradzamy imienia żeby nie było gadania że brzydkie a inne ładniejsze itp 😉
Marta ja sobie nie wyobrażam że to już rodzisz i sama nie mogę uwierzyć że mi zostało 8 tyg!
Ja też nie mogę w to uwierzyć 😁

Dziś trochę lepiej, pospałam do 10. Pierwszy raz od nie wiem kiedy. Dzięki za wasze wsparcie. Ja mam dziś wrażenie że wszystkie objawy minęły....

No i widzicie dziewczyny, jak to mówią: Nie chwal dnia przed zachodem słońca....
Znów bardzo zaczęło boleć mnie podbrzusze, nie robiłam dziś nic co mogłoby spowodować taki ból. Wzięłam magnez i leżę 🤕, ja nie wiem jak ja to mam przetrwać...niestety przy tak zaawansowanej endometriozie to chyba będzie niesłychany cud jak ja tą ciążę donoszę 🥹

reklama
No i widzicie dziewczyny, jak to mówią: Nie chwal dnia przed zachodem słońca....
Znów bardzo zaczęło boleć mnie podbrzusze, nie robiłam dziś nic co mogłoby spowodować taki ból. Wzięłam magnez i leżę 🤕, ja nie wiem jak ja to mam przetrwać...niestety przy tak zaawansowanej endometriozie to chyba będzie niesłychany cud jak ja tą ciążę donoszę 🥹
Może Cię boli właśnie przez endometrioze? Jak będzie źle to się umów wcześniej do lekarza. Który masz teraz dpt?

Do góry