Piękna data porodu, moje urodziny![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękna data porodu, moje urodziny![]()
Zapis i mnie 19 grudzień@marietta2112 i @aaleksa zapisałam Was ale żeby nie zaczęły przychodzić dziewczyny z połowy stycznia bo się zacznie bałagan
Ja też jutro wizyta i też niepokój jest. Trzymam kciuki za nas 2 żebyśmy same dobre rzeczy jutro usłyszałyCoraz bardziej się stresujęjutro mam pierwsze USG i po cichu liczę na to, że będzie już serduszko. A w razie czego umówiłam się dodatkowo na 2.05, żeby 5.05 na wizycie mogli mi już założyć kartę. Nie mam w sumie podstaw, żeby się stresować, żadnych niepokojących objawów ani nic… a jakiś absurdalny strach, że może będzie pusty pęcherzyk.
Ty o której wizytujesz? Który to będzie tc?Ja też jutro wizyta i też niepokój jest. Trzymam kciuki za nas 2 żebyśmy same dobre rzeczy jutro usłyszały![]()
Każda z nas się stresuje przed wizytą, w poprzedniej ciąży stresowałam się przed każdą jednąCoraz bardziej się stresujęjutro mam pierwsze USG i po cichu liczę na to, że będzie już serduszko. A w razie czego umówiłam się dodatkowo na 2.05, żeby 5.05 na wizycie mogli mi już założyć kartę. Nie mam w sumie podstaw, żeby się stresować, żadnych niepokojących objawów ani nic… a jakiś absurdalny strach, że może będzie pusty pęcherzyk.
Myślę, że takie pogranicze miesięcy to ok, potem to już zdecydowanie kolejny wątek. A ja tak jak pisałam, rodzę w grudniu i już, tak postanowiłam i tak będzie-musze jeszcze to z kropkiem wynegocjować@marietta2112 i @aaleksa zapisałam Was ale żeby nie zaczęły przychodzić dziewczyny z połowy stycznia bo się zacznie bałagan
Musi być dobrze, tyle nas tu kibicuje, że inaczej być nie możeCoraz bardziej się stresujęjutro mam pierwsze USG i po cichu liczę na to, że będzie już serduszko. A w razie czego umówiłam się dodatkowo na 2.05, żeby 5.05 na wizycie mogli mi już założyć kartę. Nie mam w sumie podstaw, żeby się stresować, żadnych niepokojących objawów ani nic… a jakiś absurdalny strach, że może będzie pusty pęcherzyk.
O 13:30 mam wizytę. I takie 6 i 1 dzień. U mnie długie cykle więc może wyjść nawet niecałe 6 tygodni myślę, tak do tej pory miałam że ciąża młodsza o nawet tydzień.Ty o której wizytujesz? Który to będzie tc?
Moja znajoma kilka lat temu urodziła 31.12 dziecko - i nawet o północy pielęgniarki poroznosiły po lampce szampana wszystkim mamom (w prywatnej klinice to było)Będzie nas tu trochę, którym się może Sylwester na porodówce szykować.
W tym roku też było u mnie 0% bo dzień wcześniej zrobiłam betę i było 75, niestety potem szybko okazało się, że to biochem.