reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ektopowe babeczki gotowe na ploteczki

reklama
Dobra.. dzisiaj beta 456 :) niby w normie przyrost. Ale ciężko się cieszyć, bo w dwóch CP też dobrze rosła. W poniedziałek idę na USG - do tej pory beta powinna być już w okolicy 1000, powyżej nawet, więc będzie wystarczająca by potwierdzić czy pęcherzyk jest w dobrym miejscu ❤️
Trzymam kciuki za dobre wieści, pamiętam że jak usłyszałam w trakcie USG że jest w macicy to zaczęłam płakać 🥹

Dziewczyny, myślicie ze to normalne? Ciągle wywala mi brzuch, ciągle mam jakieś giga wzdęcia, brzuch jest spuchnięty aż tu wysoko przy żebrach. Już zaczynam się stresować że może jakiś krwotok wewnętrzny się zaczyna, albo jeszcze co.. fizycznie czuje się dobrze, ale jakoś mnie to mega stresuje :(

Dziewczyny, myślicie ze to normalne? Ciągle wywala mi brzuch, ciągle mam jakieś giga wzdęcia, brzuch jest spuchnięty aż tu wysoko przy żebrach. Już zaczynam się stresować że może jakiś krwotok wewnętrzny się zaczyna, albo jeszcze co.. fizycznie czuje się dobrze, ale jakoś mnie to mega stresuje :(

Normalne w ciąży.
Często ma się większy brzuch na początku niż później właśnie z tego powodu

reklama
Prozek pewnie urósł i szaleje. Mi co prawda brzuch wywaliło dość późno ale wzdęcia etc niby są normalne. Kiedy wizyta?

Do góry