Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja niestety nic nie widzę.Nie mogę z siebie, jak bardzo nie potrafię robić zdjęćJeszcze mi się ręce trzęsą. Czy wy coś tutaj widzicie? Bo kurczę, ja na żywo widzę
![]()
Ja nie widzę, ale może kwestia zdjęcia, czasami ciężko uchwycić, w każdym razie trzymam kciuki za powtórkę jutro!Nie mogę z siebie, jak bardzo nie potrafię robić zdjęćJeszcze mi się ręce trzęsą. Czy wy coś tutaj widzicie? Bo kurczę, ja na żywo widzę
![]()
Ja tutaj nic nie widzęNie mogę z siebie, jak bardzo nie potrafię robić zdjęćJeszcze mi się ręce trzęsą. Czy wy coś tutaj widzicie? Bo kurczę, ja na żywo widzę
![]()
Ja mam wrażenie jakby coś tam chciało przebijaćNie mogę z siebie, jak bardzo nie potrafię robić zdjęćJeszcze mi się ręce trzęsą. Czy wy coś tutaj widzicie? Bo kurczę, ja na żywo widzę
![]()
Heh, no ja nie umiem robić zdjęć testówJa nie widzę, ale może kwestia zdjęcia, czasami ciężko uchwycić, w każdym razie trzymam kciuki za powtórkę jutro!
Ja byłam zapisana na testowanie na dziś, ale biało aż razi
Edit: kurde chyba jednak jakiś cień cienia cienia widzę u Ciebie @Angiee![]()
Też niestety nie widzęNie mogę z siebie, jak bardzo nie potrafię robić zdjęćJeszcze mi się ręce trzęsą. Czy wy coś tutaj widzicie? Bo kurczę, ja na żywo widzę
![]()
Może zrobię wieczorem, bo jesteśmy u moich rodziców i wracamy po południu, a wzięłam tylko jeden testJa mam wrażenie jakby coś tam chciało przebijaćpewnie powtórzyłabym test po południu
![]()
9 dpoHeh, no ja nie umiem robić zdjęć testówWięc domyślam się, że ciężko coś zobaczyć. A u Ciebie ile dpo?