reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

reklama
Ja poprosze o przepisanie na testowanie na 25 maj 🙈 wróciliśmy do „gry”, mąż baaardzo zmotywowany😆 z nadzieja ze gdy teraz uda nam sie zobaczyc dwie kreski to już az do 9 miesiaca bez niespodzianek❤️‍🩹
To będzie termin miesiączki czy testowania ? 😁 Ja zapisałam się na testowanie na 24.05 ale termin @ niby na 27.05, a zacznę testować i tak wcześniej pewnie, zależy kiedy owulacja będzie 😊

Trzymam kciuki za Ciebie 🤞🍀

To będzie termin miesiączki czy testowania ? 😁 Ja zapisałam się na testowanie na 24.05 ale termin @ niby na 27.05, a zacznę testować i tak wcześniej pewnie, zależy kiedy owulacja będzie 😊

Trzymam kciuki za Ciebie 🤞🍀
Termin miesiaczki 🙈 pewnie już w piątek bedzie mi po glowie chodzil patyk ale zobaczymy😆 jakos mam przeczucie ze to nie bedzie ten cykl chociaz 1 miesiaczke po poronieniu mam za sobą zobaczymy, nadzieja zawsze jest🤪 takze moze bedziemy sikac razem🙈

Tak, ten biochem pamiętam. Wiem, że to marne pocieszenie, ale naprawdę staracie się bardzo krótko. A byłaś kiedyś na monitoringu? Bo może nie trafiacie w owulację?
Nie byłam na monitoringu, ale robię testy owulacyjne + ból jajników i masa śluzu (no oprócz obecnego cyklu, bo śluzu było jak na lekarstwo... ale pik był i progesteron też wskazywał na to, że owulacja była.)
No i częste sexy of kors 🤭
Wtedy co był biochem to nawet testów nie robiłam i się udało. Więc raczej trafiamy.
Zobaczymy co będzie dalej ..

Nie byłam na monitoringu, ale robię testy owulacyjne + ból jajników i masa śluzu (no oprócz obecnego cyklu, bo śluzu było jak na lekarstwo... ale pik był i progesteron też wskazywał na to, że owulacja była.)
No i częste sexy of kors 🤭
Wtedy co był biochem to nawet testów nie robiłam i się udało. Więc raczej trafiamy.
Zobaczymy co będzie dalej ..
Może po prostu się nie udaje, bez żadnej konkretnej przyczyny. Ten biochem wbrew pozorom to dobra rzecz, tzn pokazuje, że coś tam się już u Ciebie od razu zadziało. Trzymam kciuki za kolejne testowanie 🤞

Tez macie takie myśli, że tak ma być, że nic nie dzieje się bez przyczyny? Że może dlatego się nie udaje, bo to nie jest odpowiedni czas? Że życie nam szykuje coś innego i z dzieckiem na pokładzie byłoby ciężko?
Tak mnie wzięło na filozofowanie 🙈
Załatwianie papierów na budowe, które ciągnęło się 2 lata, tak sobie tłumaczyłam 😅 że nic nie dzieje się bez przyczyny :D

reklama
Tez macie takie myśli, że tak ma być, że nic nie dzieje się bez przyczyny? Że może dlatego się nie udaje, bo to nie jest odpowiedni czas? Że życie nam szykuje coś innego i z dzieckiem na pokładzie byłoby ciężko?
Tak mnie wzięło na filozofowanie 🙈
ja myśle ze zycie jest bardzo niesprawiedliwe w tej kwestii.. jak juz kiedys pisalam troche przeszlam mimo tego ze bardzo sie staralam i robilam wszystko zeby tylko bylo dobrze.. sa tu dziewnyczyny ktore sie staraja latami… a w ostatnim czasie pojawila sie w bliskim otoczeniu ciąża i „pol piwka nie zaszkodzi przeciez”, „mialam plamienia przez tydzien ale w poprzedniej ciazy tez miałam i nic nie bylo to to olałam”…. i szlag mnie trafia naprawe jak tego slucham, a wiem ze takich jest masa a inne kobiety maja strasznie pod górke..

Do góry