reklama
Patii26
Fanka BB :)
Też tak sądzę !Chyba nie ma uniwersalnego testu, który by podpasował każdemuwydaje mi się,że to mocno indywidualne

Patii26
To będzie termin miesiączki czy testowania ?Ja poprosze o przepisanie na testowanie na 25 majwróciliśmy do „gry”, mąż baaardzo zmotywowany
z nadzieja ze gdy teraz uda nam sie zobaczyc dwie kreski to już az do 9 miesiaca bez niespodzianek
![]()

Trzymam kciuki za Ciebie

Termin miesiaczkiTo będzie termin miesiączki czy testowania ?Ja zapisałam się na testowanie na 24.05 ale termin @ niby na 27.05, a zacznę testować i tak wcześniej pewnie, zależy kiedy owulacja będzie
Trzymam kciuki za Ciebie![]()

callina
Nie byłam na monitoringu, ale robię testy owulacyjne + ból jajników i masa śluzu (no oprócz obecnego cyklu, bo śluzu było jak na lekarstwo... ale pik był i progesteron też wskazywał na to, że owulacja była.)Tak, ten biochem pamiętam. Wiem, że to marne pocieszenie, ale naprawdę staracie się bardzo krótko. A byłaś kiedyś na monitoringu? Bo może nie trafiacie w owulację?
No i częste sexy of kors

Wtedy co był biochem to nawet testów nie robiłam i się udało. Więc raczej trafiamy.
Zobaczymy co będzie dalej ..
callina
Tez macie takie myśli, że tak ma być, że nic nie dzieje się bez przyczyny? Że może dlatego się nie udaje, bo to nie jest odpowiedni czas? Że życie nam szykuje coś innego i z dzieckiem na pokładzie byłoby ciężko?
Tak mnie wzięło na filozofowanie
Tak mnie wzięło na filozofowanie

Angiee
Może po prostu się nie udaje, bez żadnej konkretnej przyczyny. Ten biochem wbrew pozorom to dobra rzecz, tzn pokazuje, że coś tam się już u Ciebie od razu zadziało. Trzymam kciuki za kolejne testowanieNie byłam na monitoringu, ale robię testy owulacyjne + ból jajników i masa śluzu (no oprócz obecnego cyklu, bo śluzu było jak na lekarstwo... ale pik był i progesteron też wskazywał na to, że owulacja była.)
No i częste sexy of kors
Wtedy co był biochem to nawet testów nie robiłam i się udało. Więc raczej trafiamy.
Zobaczymy co będzie dalej ..

xewee
Załatwianie papierów na budowe, które ciągnęło się 2 lata, tak sobie tłumaczyłamTez macie takie myśli, że tak ma być, że nic nie dzieje się bez przyczyny? Że może dlatego się nie udaje, bo to nie jest odpowiedni czas? Że życie nam szykuje coś innego i z dzieckiem na pokładzie byłoby ciężko?
Tak mnie wzięło na filozofowanie![]()

reklama
ja myśle ze zycie jest bardzo niesprawiedliwe w tej kwestii.. jak juz kiedys pisalam troche przeszlam mimo tego ze bardzo sie staralam i robilam wszystko zeby tylko bylo dobrze.. sa tu dziewnyczyny ktore sie staraja latami… a w ostatnim czasie pojawila sie w bliskim otoczeniu ciąża i „pol piwka nie zaszkodzi przeciez”, „mialam plamienia przez tydzien ale w poprzedniej ciazy tez miałam i nic nie bylo to to olałam”…. i szlag mnie trafia naprawe jak tego slucham, a wiem ze takich jest masa a inne kobiety maja strasznie pod górke..Tez macie takie myśli, że tak ma być, że nic nie dzieje się bez przyczyny? Że może dlatego się nie udaje, bo to nie jest odpowiedni czas? Że życie nam szykuje coś innego i z dzieckiem na pokładzie byłoby ciężko?
Tak mnie wzięło na filozofowanie![]()