reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🌸👶🏼MAJOWE KRESKI🌸👶🏼

Ja dostalam zielone światło jeśli jestem gotową psychicznie, też miałam czekać do lipca, ale nie umiem, tak bardzo już bym chciała zobaczyć te dwie kreski albo jeszcze lepiej, być już po prenatalnych...

U mnie chyba będzie strach jak bym miała zobaczyć znowu 2 kreski więcej strachu niż radości.
U mnie czekanie na wyniki histopatologiczne.

reklama
Jak z tym żyć 😂 w zasadzie w listopadzie miałam takie wyniki, ciekawe jak teraz,ale nie ma suplementacji to i cudów nie będzie . Brałam sorbifer ale żołądek mnie bolał że ojojoj, więc została naturalna suplementacja, a prawda jest taka że człowiek nie ma czasu zadbać o sobie bo ciągle nie ma czasu, nie mam kiedy podjechać zrobić morfologii choć zwierzętom codziennie w pracy się pobiera i wysyła do Vetlabu, no normalnie wstyd ...

Oj też miałam ferrytyna niską, sorbifer, witamina C i do tego buraczki buraczki buraczki. Bleh... nadal pije sok z buraka bo mąż mi namiętnie kupuje a ja udaje że mi smakuje

Ja polecam jesc mięso, szczególnie czerwone, ryby...pestki dyni, koktajle że szpinakiem i jarmuzem itd
Az mi sie prezypomnialo. Na patologii ciąży dostałam taki koktajl z szpinaku. Nie wiedziałam czy się śmiać czy płakać.

Załączniki

• IMG_20210606_102018.jpg
    IMG_20210606_102018.jpg
    954,8 KB · Wyświetleń: 98
Aaa odnośnie naturalnego wspomagania to nie wiem czy słyszałyście gdzies ze rumianek i mieta przez to ze hamuja produkcję testosteronu to zwiększaja poziom progesteronu? Wiem wiem ziololeczniczctwo czary i magia ale ostatnio.. jak przerzuciłam sie z pokrzywy na rumianek i miete to wlasnie zaszłam w ciążę.. takze mozna probowac i to dolozyc:)

reklama
Aaa odnośnie naturalnego wspomagania to nie wiem czy słyszałyście gdzies ze rumianek i mieta przez to ze hamuja produkcję testosteronu to zwiększaja poziom progesteronu? Wiem wiem ziololeczniczctwo czary i magia ale ostatnio.. jak przerzuciłam sie z pokrzywy na rumianek i miete to wlasnie zaszłam w ciążę.. takze mozna probowac i to dolozyc:)
Aa super wiedziec! Ja jestem totalnie za wspomaganiem naturalnym, piję zioła ojca sroki nr 3 i podejrzewam, ze to dzięki nim wróciły mi owulacje po odstawieniu AH 😁

Do góry