No tylko tam mam aż 10 dni płodnychAle tak jest w każdym kalendarzyku, że dni płodne są wcześniej zaznaczone. Mi pokazuje, że dzisiaj zaczęłam dni płodne, dziś 10dc i wstępnie, że 12.05 będzie owulacja czyli w 15dc.

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tylko tam mam aż 10 dni płodnychAle tak jest w każdym kalendarzyku, że dni płodne są wcześniej zaznaczone. Mi pokazuje, że dzisiaj zaczęłam dni płodne, dziś 10dc i wstępnie, że 12.05 będzie owulacja czyli w 15dc.
A ile danych wstecz uzupełniłaś ? może to jest kwestia tego. Ja mojego zwykłego kalendarzyka używam kupę lat i bardzo trafnie przewiduje owu (równolegle prowadzę premom z owulakami)No tylko tam mam aż 10 dni płodnych![]()
Chodzi ci o poprzednie cykle czy podałam? To nie, ale już skasowałam ta apke, zgrałam ta premom i tu już lepiej to wygląda, płodne od 13 do 19, zobaczymy jak to będzie wyglądać z testami.A ile danych wstecz uzupełniłaś ? może to jest kwestia tego. Ja mojego zwykłego kalendarzyka używam kupę lat i bardzo trafnie przewiduje owu (równolegle prowadzę premom z owulakami)
tak tak, dokładnie o to mi chodziło. No to super, że udało Ci się znaleźćChodzi ci o poprzednie cykle czy podałam? To nie, ale już skasowałam ta apke, zgrałam ta premom i tu już lepiej to wygląda, płodne od 13 do 19, zobaczymy jak to będzie wyglądać z testami.
A masz android czy iPhone ?Kurde nie umiem tej aoki znaleźć, wyskakuje mi preglife↕
![]()
O kurde faktycznie..ja wzielam pinki płytkowe..Wgl dziewczyny uprzedzam, że testy ciążowe easyhome robią takie cienie duszka, jest to fabryczna, bo zrobiłam godzinę temu test by sprawdzić czy w środku cyklu ( 10dc ) wyjdą jakieś chujocienie bez ciąży. I jak ktoś dobrze widzi takie cienie ( tak jak ja ) to zobaczy, ze są i zrobi sobie nadzieję. Więc wstawiam zdjęcie, zaznaczyłam kółeczkiem gdzie one są. Jak powiększycie zdj i poruszacie nim to zobaczycie te cienie. Ostatnie zdj to kreska po wyschnięciu po godzinie.
Faktycznie widać i to całkiem wyraźnie :/Wgl dziewczyny uprzedzam, że testy ciążowe easyhome robią takie cienie duszka, jest to fabryczna, bo zrobiłam godzinę temu test by sprawdzić czy w środku cyklu ( 10dc ) wyjdą jakieś chujocienie bez ciąży. I jak ktoś dobrze widzi takie cienie ( tak jak ja ) to zobaczy, ze są i zrobi sobie nadzieję. Więc wstawiam zdjęcie, zaznaczyłam kółeczkiem gdzie one są. Jak powiększycie zdj i poruszacie nim to zobaczycie te cienie. Ostatnie zdj to kreska po wyschnięciu po godzinie.
Właśnie miałam pytać, czy coś już wiadomo. CzekamyKurde jak ostatnio robiłam badania to wyniki byly już o 12, a dzisiaj już prawie 15 i nadal trzymają mnie w niepewności![]()